10 günlük iPad Pro M1 alınır mı?

Quiong

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Muhendisligi Öğrencisi
Sıfır alacağım yer anlaşmış olmamıza rağmen (cuma günü konuşmuştuk yarın alacaktım) fiyatı 350 lira yukarı çekmiş. Böyle bir ticaret ahlakına sahip birine kuruş kazandırmak istemiyorum. Aynı fiyat bandında 10 günlük başka bir ilan gördüm.
beni kaygılandıran aynı yerde 10 günlük, 25 günlük vb cihazların olması. Bunlar kutudan sorunlu çıkıp swap e gönderilmiş cihazlar olabilir mi? Garantide işlem görüp görmediğini ya da bir sorunu olup olmadığını nasıl anlarım? (Android telefonlardaki gibi donanımı kontrol etmek için bir servis menüsü var mı?)

Sıfırı ile fiyat farkı ne kadar?

800 lira kadar fark vardı ancak Pt'de tekrardan stoğa girmiş. Pt'den eğitim indirimiyle ikinci elden daha ucuza geliyor. Siz sıfırı sorunca netten bakayım dedim Pt'de stoğun yenilendiğini gördüm. Pt'ye stok ayda yılda bir geliyor diye bakmazdım. Çok sağ olun hocam güzel denk geldi :)

Laptop ile git arkadaşın yanına. Bağla bilgisayara, aç 3UTools'u. Gör hangi parça değişmiş, cihaz swap mı değil mi diye.

3uTools iTunes alternatiflerinden mi? Daha önce itools kullanıyordum sadece batarya döngüsü vb bilgilerini veriyordu.

800 lira kadar fark vardı ancak Pt'de tekrardan stoğa girmiş. Pt'den eğitim indirimiyle ikinci elden daha ucuza geliyor. Siz sıfırı sorunca netten bakayım dedim Pt'de stoğun yenilendiğini gördüm. Pt'ye stok ayda yılda bir geliyor diye bakmazdım. Çok sağ olun hocam güzel denk geldi :)

3uTools iTunes alternatiflerinden mi? Daha önce itools kullanıyordum sadece batarya döngüsü vb bilgilerini veriyordu.
En iyisini yapmışsınız hocam. 800 TL az fark değil ama kafanız rahat olurdu ve fatura sizin adınıza olurdu eğer stok olmasaydı da.

Belki bu konuya bakanlar olur sonradan. Pozitif teknolojiye kayıt yaptırdıktan sonra stok bitmiş ise "stok yenilenince bildirim al" butonuna tıklasınlar. Çünkü yenilenir yenilenmez direkt bitiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı