10 ila 15 bin TL tablet önerisi

S9 FE+ ya da Huawei tabletlere de bakabilirsiniz işlemcisinden dolayı pek ısınamadım ama güzel cihaz.
Amazonda ürün yorumlarında o işlemcide Samsung telefon kullanan ve bu tableti de kullanan birisi baya uzun bı yazıyla deneyimlerini aktarmış o yüzden sorun olacağını düşünmüyorum Huawei de de Google vs. Yok bildiğim kadarıyla uygulama yükleme de de zorluk oluyor

Amazonda ürün yorumlarında o işlemcide Samsung telefon kullanan ve bu tableti de kullanan birisi baya uzun bı yazıyla deneyimlerini aktarmış o yüzden sorun olacağını düşünmüyorum Huawei de de Google vs. Yok bildiğim kadarıyla uygulama yükleme de de zorluk oluyor
Evet hocam huawei nin o sorunu var

Amazon'da ürün yorumlarında o işlemcide Samsung telefon kullanan ve bu tableti de kullanan birisi bayağı uzun bir yazıyla deneyimlerini aktarmış o yüzden sorun olacağını düşünmüyorum Huawei de de Google vs. yok bildiğim kadarıyla uygulama yükleme de de zorluk oluyor.

Samsung s9FE+ not tutmakta bayağı başarılı ama Huawei'de var o fiyat bandında ama dediğimiz gibi servisleri yok ve Samsung telefon kullanıyorsan net Samsung marka tablet almalısın ekosisteme girmek gayet iyi. Ve illa S9 serisinden olmasına gerek yok diyorsan S8 serisine vesairede bakabilirsin.

S9 FE+ öneririm ekran büyük not tutmada bayağı işlevli ekran boyutu.

Alakası yok bu arada buna aldanmayın S9 Ultra gibi makine tabletler var Android'de Apple'cı olmama rağmen Samsung tablet piyasasına fena giriş yaptı.

İste kardesım sana onu anlatıyorum ne kadar ıyı olursa olsun en baba Android 2 bilemedin 3 yıl sonra çöp ama Apple'ın 6-7 sene oncen cıkardıgı tablet bıle şu an sabit 60FPS verıyor.

Çok güzel tabletler gelir Android alırsan.

Son düzenleyen: Moderatör:
İste kardesım sana onu anlatıyorum ne kadar ıyı olursa olsun en baba Android 2 bilemedin 3 yıl sonra çöp ama Apple'ın 6-7 sene oncen cıkardıgı tablet bıle şu an sabit 60FPS verıyor.

Çöp vesaire değil işlemci güçlerine bizzat bakabilirsin IPadOS'un iyi olmasının sebebi yüzünden o tabletler hala yaşıyor yoksa çöpler güncel IPad'ler ile güncel Samsung tabletler yarışır kimse kusura bakmasın. Apple kullanıcısı olarak bunları söylüyorum MacBook, Watch, iPad, iPhone her tecrübem var ama güncel olarak Samsung tabletleri ve IPad'ler kapışır.

Çöp vesaire değil işlemci güçlerine bizzat bakabilirsin IPadOS'un iyi olmasının sebebi yüzünden o tabletler hala yaşıyor yoksa çöpler güncel IPad'ler ile güncel Samsung tabletler yarışır kimse kusura bakmasın. Apple kullanıcısı olarak bunları söylüyorum MacBook, Watch, iPad, iPhone her tecrübem var ama güncel olarak Samsung tabletleri ve IPad'ler kapışır.
İşin bu noktasında samsung da Apple da en iyi tabletlerini çıkarsın dersen oyunun kazananı daha başlamadan belli olur, Apple tablet konusunda Samsung u 3 e katlıyor.

İşlemci gücü olarak da samsungun en iyi işlemcisi olan Snapdragon 8 Gen 2 şuan Apple ın 17 liralık Air 5 modeline koyduğu M1 yonga setinin 5 de 1 i kadar performans veriyor tabi birde İPadOS da devreye girince bu işlemci gücü ile muazzam işler ortaya çıkıyor.

İşin bu noktasında Samsung da Apple da en iyi tabletlerini çıkarsın dersen oyunun kazananı daha başlamadan belli olur, Apple tablet konusunda Samsung'u 3'e katlıyor.

İşlemci gücü olarak da Samsung'un en iyi işlemcisi olan Snapdragon 8 gen 2 şu an Apple'ın 17 liralık Air 5 modeline koyduğu M1 yonga setinin 5 de 1'i kadar performans veriyor tabii bir de iPadOS da devreye girince bu işlemci gücü ile muazzam işler ortaya çıkıyor.

Kardeşim benim bütçe belli 10-15k yoksa ben de biliyorum m serisi işlemciyi. 10-15kya nasıl m serisi işlemcili iPad alsın bu kardeşimiz açıklar mısın? Evet Apple işlemcileri iyi farkındayım ama Snapdragon 8 gen 2 ile yapamayağı işlem yok ders konusunda adam render almayacak.

Kardeşim benim bütçe belli 10-15k yoksa ben de biliyorum m serisi işlemciyi. 10-15kya nasıl m serisi işlemcili iPad alsın bu kardeşimiz açıklar mısın? Evet Apple işlemcileri iyi farkındayım ama Snapdragon 8 gen 2 ile yapamayağı işlem yok ders konusunda adam render almayacak.
Hayır hocam ben genel konuştum arkadaşın bütçesinden bağımsız şekilde. Yoksa dediğinize katılıyorum.

8 gen 2 ile M.2 farkina bak en baba guncel Samsung tablet 8 gen 2 kullaniyor Apple'in tabletleri M.2 M4
iPad 9. nesilin islemcisi bile şu an Exynos 1380'den %50 daha performansli.

Yeni nesil Samsung tabletler iyi olsa da IPad'lere yetismeleri icin performans acisindan daha var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı