Şuanda dünyanın en büyük deprem kayıplarından biri yaşanıyor ülkede. O yüzden bu sene 10 il için pek eğitim zorunluluğu olacağını düşünmüyorum.Merhaba. 71 ilde 2 hafta okullar tatilmiş. Diğer 10 il için de belirsizlik varmış. Sizce 2. dönem olur mu? Tahminlerinizi öğrenmek istiyorum da.
Zorunluluk yok da yine gitmek lazım. Her gün gitmem tabii ki.Deprem bölgelerinde yaşayanlarda 2.dönem zorunluluğu yok diye biliyorum.
Biz eve yerleştik hocam. Binanız sağlamsa korkulacak birşey yok gibi.Bende birkaç haber gördüm. Doğru mu bilmem. Deprem bölgelerinde 2. dönem zorunluluğu yok diyorlar. Adana'da yaşadım depremi yaylaya kaçtık. Annem dönmem diyor. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Geçmiş olsun hocam.Bende birkaç haber gördüm. Doğru mu bilmem. Deprem bölgelerinde 2. dönem zorunluluğu yok diyorlar. Adana'da yaşadım depremi yaylaya kaçtık. Annem dönmem diyor. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Geçmiş olsun hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.