10 kg dumbell ile ne kadar gelişilir?

904969

Zeptopat
Öncelikle selamünaleyküm arkadaşlar. Bir hastalıktan dolayı 1 yıldır gittiğim fitness kariyerimi 4ay önce bitirmek zorunda kaldım su anlık fitnessa verebilecek bir param yok. Evde 10kg dumbellarım var öyle fitnessa gittiğim zamanlardada daha çok kola önem veriyordum. Şu an bu 10kg ile 3x12 set çıkarabiliyorum. Bicepsleri büyütmek için bir öneriniz var mı? Şu an az yağlandım 37cm kolum var. Önerlerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hareketleri yavaş ve ağır yapmaya odaklan ne çok yavaş ne de çok hızlı negatife önem ver.

Kesinlikle, şu an hareketlerinizi eğer kolay geliyor ise 4x8 veya 4x12 yapabilirsiniz alternatif olArak kolu büyütmek için sadece biceps değil triceps de çalışmanız lazım.

Ben daha çok büyük kol değil de bu bicepsin büyümesini istiyorum şu an büyük zaten top gibi ama sınırına kadar zorlamak istiyorum.
Sadece biceps çalışmanın mantığını anlayamadım her neyse. 10 kg ile sınırı zorlaman pek mümkün değil çünkü o kas o kiloya alıştığı için bir ilerleme kayıt edemez olduğun yerde kalırsın. Kiloyu arttırıp zorlaman lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı