Hediye 10 kişiye Steam random key

• Konuyu başlatan 382019
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 460
  • Görüntüleme 20.136
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anladım hocam. İnşallah kırarız şanssızlığımızı.
Hocam siz de teker teker herkese baksanız olur mu? Kayıt tarihi bugün ve ilk mesajı bugün olanları bana yazsanız olur mu?

Gerçi gerek yok, kazanan kişilerden biri öyle ise o zaman bi' müdahale ederim.

Hocam siz de teker teker herkese baksanız olur mu? Kayıt tarihi bugün ve ilk mesajı bugün olanları bana yazsanız olur mu?
Hocam yardımcı olmayı çok isterdim ama hem isim var bir yandan onunla uğrasıyorum. Bir yandan da simdi yanlıs birsey yaparım hakka girmis olurum kusura bakmayın.

Hocam yardımcı olmayı çok isterdim ama hem isim var bir yandan onunla uğrasıyorum. Bir yandan da simdi yanlıs birsey yaparım hakka girmis olurum kusura bakmayın.
Bence suan kontrol etmenize gerek yok. Eğer süpheli birisi çıkarsa yedek talihliye verirsiniz.

Hocam dediğiniz gibi kazanan kişilerden bakmak daha iyi olur 3.sayfadan gözlerim ağrıdı :D bazı hesaplar eski fakat mesajları az bazıları ise yeni fakat çok mesaj karman çorman bir şey var ortada. En iyisi dediğiniz gibi yapın.

Hocam dediğiniz gibi kazanan kişilerden bakmak daha iyi olur 3.sayfadan gözlerim ağrıdı :D bazı hesaplar eski fakat mesajları baz bazıları ise yeni fakat çok mesaj karman çorman bir şey var ortada. En iyisi dediğiniz gibi yapın.
Bencede hocam. Çekilis yapacağınız zaman mesaj sınırı ekleseniz çok iyi olur.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı