10 Mbps internet için kaliteli modem almaya gerek var mı?

EnesCemil

Decapat
Yer
Zonguldak
Daha fazla  
Merhaba modemimiz yandığı için yeni modem alacağız. İnternet hızımız 16 Mbps ama bize 10Mbps geliyor benim 1000 TL bütçem var şu an temsa v 1200 alsam artar mı hız yoksa sadece çekim mesafesi falan mı artar? Yani kısacası bu hıza bu kadar pahalı bir modem almaya gerek var mı? Yoksa 400-500 TL'lik bir modem yeterli olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba modemimiz yandığı için yeni modem alacağız. İnternet hızımız 16 Mbps ama bize 10Mbps geliyor benim 1000 TL bütçem var şu an temsa v 1200 alsam artar mı hız yoksa sadece çekim mesafesi falan mı artar? Yani kısacası bu hıza bu kadar pahalı bir modem almaya gerek var mı? Yoksa 400-500 TL'lik bir modem yeterli olur mu?

Yeterli olur diye düşünüyorum. Altyapınız var ise internetinizi değiştirirseniz bence daha iyi olur fakat sanırım yok :(

Bölgenize altyapı geleceğini düşünüyorsanız alınabilir fakat gelmez diyorsanız bence hiç gerek yok.

Bence modem değişikliği bir çözüm olmayacaktır.İnternet hızını etkileyen bir cok faktör bulunuyor.Kablo kalitesi,mesafesi vs iss degiştirebilir yada alt yapı basvurusu yapabilirsiniz.Turknet öneririm cevrenizden imza toplayıp süreci hızlandırabilirsiniz.

Altyapınız olan herhangi bir internet firmasına geçin türk telekom kullanıyorum ve 0.5 MBPS indirme hızı sağlıyor teşekkürler türk telekom. (İnterneti Mobil veriden kullanıyorum.)

Bence modem değişikliği bir çözüm olmayacaktır. İnternet hızını etkileyen birçok faktör bulunuyor. Kablo kalitesi, mesafesi vs ISS degiştirebilir ya da altyapı basvurusu yapabilirsiniz. TurkNet öneririm cevrenizden imza toplayıp süreci hızlandırabilirsiniz.

Bizim buraya altyapı geleceğini hiç düşünmüyorum maalesef.

Bölgenize altyapı geleceğini düşünüyorsanız alınabilir fakat gelmez diyorsanız bence hiç gerek yok.

Bence gelmez altyapı sizce nasıl bir modem almalıyım ne önerirsiniz
Altyapınız olan herhangi bir internet firmasına geçin türk telekom kullanıyorum ve 0.5 MBPS indirme hızı sağlıyor teşekkürler türk telekom. (İnterneti Mobil veriden kullanıyorum.)
Alt Yapımız Türk Telekom Ve Şuan Türk Telekom Kullanıyorum :)

Bununla ilgili bir konu açmıştım fakat herkes internet hızında bir degisiklik olmayacağını yazıyordu bende TTNET'te kalamya devam ettim.
Türk telekom kullandığınızı bildiğimden bu tür bir yorum yazdım. Lütfen TTNET kullanmayın kablonet'e , Superonline'a , Türknet'e geçebilirsiniz ama türk telekom pişmanlıktır...

ADSL mi altyapınız?
VDSL Hocam

Hocam Keenetic Omni DSL N300 2x5dBi modem nasıldır onerir misiniz mobil uygulaması da var 500 TL'ye güzel bir modem bulamadım 750 TL'ye de bu modemi buldum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı