İnternet Hızı ( Download : 25mbps Upload: 10mbps )
Sistem özelliklerim bunlar. 720p PUBG yayını açmak istiyorum ancak yayında aşırı derecede donma oluyor. Yardımcı olan olursa sevinirim. Konu daha önce açıldıysa kusura bakmayın, foruma baktım ama bulamadım.
OBS'nin yeni sürümünde başlangıçta uygun ayarları deneyebileceğin testi var, onu uygulayabilirsin. O kadar yüksek yükleme hızı hangi servis sağlayıcının paketi acaba? Ben 35'e, 2.85 gibi değerler alıyorum kendi paketimle.
İşlemci : İ5 7500
Kablonet kullanıyorum. Ram'in veya başka bir parçanın darboğaz yaptığını nasıl anlayabilirim. Belli bir bitrate ayarım yok. Birçok bitrate denedim ama yinede donma yaşandı. Oyunu oynarken bir sıkıntı yaşamıyorum fps kaybı olmuyor ancak yayın donmalar oluyor.
Kablonet kullanıyorum. Ram'in veya başka bir parçanın darboğaz yaptığını nasıl anlayabilirim. Belli bir bitrate ayarım yok. Birçok bitrate denedim ama yinede donma yaşandı. Oyunu oynarken bir sıkıntı yaşamıyorum fps kaybı olmuyor ancak yayın donmalar oluyor.
Oyun icinde RAM kullanimi ve FPS'i paylasirmisiniz? 8GB RAM az geldiginde sistem harddiskin yada SSD'nin hafizasini kullaniyor ve harddisk yada SSD'nin R/W (okuma/yazma) hizina gore kasacak. Cunku RAM'ler kadar hizli degil.