10 Mbps upload ile yayın kasma sorunu

Gzgnyasin

Hectopat
Daha fazla  
  • Ekran Kartı : MSI Nvidia GTX 1060 3GB
  • Anakart : MSI B250M Bazooka
  • RAM : 8 GB
  • İnternet Hızı ( Download : 25mbps Upload: 10mbps )

Sistem özelliklerim bunlar. 720p PUBG yayını açmak istiyorum ancak yayında aşırı derecede donma oluyor. Yardımcı olan olursa sevinirim. Konu daha önce açıldıysa kusura bakmayın, foruma baktım ama bulamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yayın ayarlarınız nedir? Bitrate kaç? İşlemciniz nedir?

OBS'nin yeni sürümünde başlangıçta uygun ayarları deneyebileceğin testi var, onu uygulayabilirsin. O kadar yüksek yükleme hızı hangi servis sağlayıcının paketi acaba? Ben 35'e, 2.85 gibi değerler alıyorum kendi paketimle.

İşlemci : İ5 7500
Kablonet kullanıyorum. Ram'in veya başka bir parçanın darboğaz yaptığını nasıl anlayabilirim. Belli bir bitrate ayarım yok. Birçok bitrate denedim ama yinede donma yaşandı. Oyunu oynarken bir sıkıntı yaşamıyorum fps kaybı olmuyor ancak yayın donmalar oluyor.

Kablonet kullanıyorum. Ram'in veya başka bir parçanın darboğaz yaptığını nasıl anlayabilirim. Belli bir bitrate ayarım yok. Birçok bitrate denedim ama yinede donma yaşandı. Oyunu oynarken bir sıkıntı yaşamıyorum fps kaybı olmuyor ancak yayın donmalar oluyor.

Oyun icinde RAM kullanimi ve FPS'i paylasirmisiniz? 8GB RAM az geldiginde sistem harddiskin yada SSD'nin hafizasini kullaniyor ve harddisk yada SSD'nin R/W (okuma/yazma) hizina gore kasacak. Cunku RAM'ler kadar hizli degil.

Adsız.jpg

Böyle değerler alıyorum umarım sorduğunuz şey bunlardır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adsız2.jpg

Obs de yayın açıkken de böyle değerler.

Son düzenleme:

Bakın, yukarıda ne dedim? Farklı serverlar. Avrupa çıkışlı bütün sunucuları deneyin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı