10 megabit internet GeForce Now için yeterli mi?

İnternetin yükseliğine göre bir şeyler değişiyor mu ? Mesela benim 80 Mbps internetim var, ne farkediyor?
Bu nasıl soru? :D çok fark ediyor görüntü olabilecek en iyi seviyeye çıkıyor ve gecikme oranı daha da düşüyor. Hız ne kadar yükselirse o kadar akıcı iyi görüntü ile ve düşük gecikme ile oynarsın.

Bu nasıl soru? :D çok fark ediyor görüntü olabilecek en iyi seviyeye çıkıyor ve gecikme oranı daha da düşüyor. Hız ne kadar yükselirse o kadar akıcı iyi görüntü ile ve düşük gecikme ile oynarsın.
Daha önce hiç kullanmadığım için sordum. Şimdi oynasam bu internetimle sorun yaşar mıyım ?

30 bile yetmiyor 1 kişi wifi'den bağlandığında anlık takılmalar ve görüntü bozulmaları oluyor. Ailenizde internet kullanıyorsa geforce now'ı unutun.
30 yetiyor. 32 Mbps internetim var. Evde aynı anda 4 kişi Wi-Fi'ye bağlanıyor. GeForce Now'da oyunları takılmasız bir şekilde oynuyorum. Görüntü bozulmaları bir zahmet arada olucak ama oynanabiliyor. Yetmiyor demeniz çok saçma.

Daha önce hiç kullanmadığım için sordum. Şimdi oynasam bu internetimle sorun yaşar mıyım ?
Pffh. 80MBPS internet türkiye standartlarında çok fazla. Daha önce kullanmadınız hmm garip bu internete çok para veriyor olmalısınız. Her neyse fazla uzattım,
Evet 1080p 60FPS olarak steam-origin-uplay-epicgames'den satın aldığın oyunları takılma olmadan oynayabilirsin.

Pffh. 80MBPS internet türkiye standartlarında çok fazla. Daha önce kullanmadınız hmm garip bu internete çok para veriyor olmalısınız. Her neyse fazla uzattım,
Evet 1080p 60FPS olarak steam-origin-uplay-epicgames'den satın aldığın oyunları takılma olmadan oynayabilirsin.
Fazla verdiğim söylenemez, 100 TL veriyorum. Cevap için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı