10 metre Kaliteli Ethernet kablosu önerisi

GeForce NOW üzerinden çok düşük internet hızı alıyorum. Şu anki kullandığım kablo ile hız testi yaptığım zaman 40Mbps alırken başka kablo ile denediğimde 47'ye kadar çıkıyor. Sorunun Ethernet kablomdan kaynaklandığını düşünüyorum çünkü bayağı bir yıprandı. 50Mbps hızı verebilecek 10metre civarında Ethernet kablosu almak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ugreen bakabilirsin.
Kullandiginiz kablo cat 5 olabilir. Cat 6 oldugu surece degisen fazla birsey olmadi benim tecrubeme gore. Sahsen 20 metrelik cat 6 kullaniyorum 45tl ye aldim 69 mbps lik internetten 67 mbps stabil aliyorum. 😃
Link atma şansınız var mı? Değişen fazla bir şey olmadı derken cat 5 ile cat 6 arasında değişen bir şey olmadığını mı söylemek istediniz?

Link atma şansınız var mı? Değişen fazla bir şey olmadı derken cat 5 ile cat 6 arasında değişen bir şey olmadığını mı söylemek istediniz?
Aldigim urun kalkmis malesef.

Cat 5 ile cat 6 degil farkli marka cat 6 kullandim birisi kaliteliydi digeri suanki kullandigim. Bir etkisini goremedim.
Ama siz cat5 kullaniyorsaniz cat6 da belki performansiniz artabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı