NS200 UG2 nasıl?

• Konuyu başlatan ezuer
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 58

ezuer

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: RX 6600
İşlemci: Ryzen 5 5500
RAM: Kingston HyperX Fury 1x16 GB
Anakart: Gigabyte A320M-H
PSU: NZXT C550
SSD: Samsung 970 EVO Plus 1 TB
SSD2: Patriot P210 256 GB
HDD: Seagate Barracuda 1 TB
Allah nasip ederse yakında NS200 UG2 alacağım. Kullanan veya deneyimleyen arkadaşlar varsa artıları ve eksileri söyleyebilir mi?

Hocam ben 600 kmdir kullanıyorum ilk ve başlangıç motorum memnunum gayet güzel motor. Artıları frenler çok iyi, torku gayet yeterli, şehir içi kullanım için uygun. Eksilerde stok lastikleri kötü, 100'den sonra çok fena rüzgar yiyorum ben boy 192 olunca normal gerçi, boyunuz uzunsa bunu göz önünde bulundurun. Kroniklere gelirsek motor bazen ilk çalıştırırken istop edebiliyor bana ayaklık sensörü yüzünden olduğunu söyledi arkadaşım ama bilmiyorum vallahi. Ama dediğim gibi motor seni üzmez asla.

Hocam ben 600 kmdir kullanıyorum ilk ve başlangıç motorum memnunum gayet güzel motor. Artıları frenler çok iyi, torku gayet yeterli, şehir içi kullanım için uygun. Eksilerde stok lastikleri kötü, 100'den sonra çok fena rüzgar yiyorum ben boy 192 olunca normal gerçi, boyunuz uzunsa bunu göz önünde bulundurun. Kroniklere gelirsek motor bazen ilk çalıştırırken istop edebiliyor bana ayaklık sensörü yüzünden olduğunu söyledi arkadaşım ama bilmiyorum vallahi. Ama dediğim gibi motor seni üzmez asla.

Verdiğin bilgiler için teşekkür ediyorum. Rüzgar motoru sarsıyor mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı