10 milyon Afgan göç edebilir

Valla hiçbir mülteci için duyar kasamam. Çok seviyorsanız alın evinizde besleyin. Medeni toplumla uyum sağlayamayan toplulukların benim ülkemde metropollerde işi yok, gitsinler mülteci kamplarına.
Ben evimize alalım, şöyle böyle yapalım demedim. Duyar da kasmıyorum. Sadece öyle haksız olmadıklarını söyledim. Siyasetçilerin çözüm bulması lazım.
Yıl başını kutlarken ne zaman hepimiz kardeşiz gibi bir kelime kullanılmış.
Hahaahaha. Yılbaşı kutlamanın dinen uygun olmadığını söyleyince bütün insanlar kardeş diyenler için dedim.

Evet evet çok. Sanki bizde yok öyle tipler. O kadar kadın cinayeti vs. oluyor ama...
Evet biz de böyle olaylar oluyor ama bunlar açık kadınları taşlayan bir ırk. Ayrıca ben neden kendi ülkemde 2.sınıf vatandaş muamelesi görüyorum? Vergiyi veren biziz, onları besleyen de biziz. 2.sınıf insan olan da biziz.

Bugün AVM'de "Din Kardeşimi" gördüm. Maske takmıyordu, Türkçe konuşmuyordu. Türkçe konuşması umrumda değil. Bu "din kardeşlerimiz" bizim hayatımızı tehlikeye atıyor. Amaç ne anlamıyorum.

Birincisi evet bizim ülkemizde de kadın cinayeti vs. oluyor çoğu ülkede olduğu gibi o zaman tüm dünyaya kapıları açsınlar oradan ne olduğu belirsiz insan toplulukları dolsun burası hem bizim ülkemizde de var onlarda gelsin çok mantıklı.
İkincisi yılbaşında bir şey kutlamıyorum bütün herkes kardeş vs diye her ülkenin vatandaşları kendisine kardeştir benim gözümde.
Üçüncüsü ülkeye katma değer katacak insan gelmiyor arkadaşım yük olacak insan geliyor her anlamda bu insanın hangi milletten olduğu önemli değil boş vasıfsız eleman bu ülkeye gelmemeli.

Ben evimize alalım, şöyle böyle yapalım demedim. Duyar da kasmıyorum. Sadece öyle haksız olmadıklarını söyledim. Siyasetçilerin çözüm bulması lazım.
Siyasetçiler çözüm yerine bahane üretiyor. Bu iktidarla olmaz o iş. Hala yok Afganlar kardeşimiz, yok Suriyeliler ümmet.. Millete masal anlatıyorlar.

Bu gelenler yalnız Suriyelileri aratır bence. Araplarda kadının adı biraz vardır yine saygı duyarlar az da olsa lakin bu Afganlar da ne kadının ne çocuğun bir değeri yoktur. Özellikle ilk okul yaşındaki erkek çocukları kaçırıp tecavüz etme Afganistan’da çok yaygındır. Taliban bile baş edemedi bu huylarıyla. Yakaladığını idam ettiği halde hem de.
Allah yardımcımız olsun siyasal islamın elinde mahvolan bir Türkiye. Atatürk böyle hayal etmemiştir cumhuriyeti kurarken.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkiye Göçmen Kampı! Ben ve benim vatandaşlarım bu topraklarda 10.sınıf yaşıyorsak vereceksin o vur emrini girmeyecek kimse. Ya da sokacaksın 20-25 yaşında vatanını satıp gelenleri it gibi çalıştıracaksın ucuz ücretle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…