10 milyon Afgan göç edebilir

Valla hiçbir mülteci için duyar kasamam. Çok seviyorsanız alın evinizde besleyin. Medeni toplumla uyum sağlayamayan toplulukların benim ülkemde metropollerde işi yok, gitsinler mülteci kamplarına.
Ben evimize alalım, şöyle böyle yapalım demedim. Duyar da kasmıyorum. Sadece öyle haksız olmadıklarını söyledim. Siyasetçilerin çözüm bulması lazım.
Yıl başını kutlarken ne zaman hepimiz kardeşiz gibi bir kelime kullanılmış.
Hahaahaha. Yılbaşı kutlamanın dinen uygun olmadığını söyleyince bütün insanlar kardeş diyenler için dedim.
 
Evet evet çok. Sanki bizde yok öyle tipler. O kadar kadın cinayeti vs. oluyor ama...
Evet biz de böyle olaylar oluyor ama bunlar açık kadınları taşlayan bir ırk. Ayrıca ben neden kendi ülkemde 2.sınıf vatandaş muamelesi görüyorum? Vergiyi veren biziz, onları besleyen de biziz. 2.sınıf insan olan da biziz.
 
Afganistan Cumhurbaşkanı Eşref Gani yaptığı açıklamada “Afganistan’daki iç savaşın tırmanması halinde özellikle İran üzerinden göç dalgası bekleniyor. Cumhurbaşkanı Eşref gani, 10 milyondan fazla kişinin göç etmek zorunda kalacağını açıkladı. Olası Afgan göçü Türkiye’ye olduğu kadar Avrupa için de endişe konusu.” dedi.
Kaynak
Bu arada Afganların Türkiye’ye akını da artarak devam ediyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sınır hattında görev yapan bir astsubay ise vur emrinin olmadığını personel sayısının yetersiz olduğunu ve yapabilecekleri hiçbir şey olmadığını yazmış. Yani anlayacağımız arkadaşlar Türk sınırları yine kaderine terkedilmiş durumda.
Astsubay dan açıklama
Eki Görüntüle 1112674
Bugün AVM'de "Din Kardeşimi" gördüm. Maske takmıyordu, Türkçe konuşmuyordu. Türkçe konuşması umrumda değil. Bu "din kardeşlerimiz" bizim hayatımızı tehlikeye atıyor. Amaç ne anlamıyorum.
 
Afgan mahalleleri hayırlı olsun, onları kovmak ne haddimize dükkan tabelalarına onların dilleri de eklenmeli, özgürce kendi dillerini konuşsunlar aa.
 
Evet evet çok. Sanki bizde yok öyle tipler. O kadar kadın cinayeti vs. oluyor ama...

Doğru biz kötü duruma düşüyoruz. Bizim elimizde pek bir şey gelmez sanırım. Devletin başındakiler düzgün olsa da halletseler...
Ama bu kadar vicdansız olmaya gerek yok. Yılbaşı bütün insanlar kardeş diye kutluyorsunuz ama.

Taliban terörist değil mi? O zaman neden hepsini aynı kefeye koyuyorsunuz?

Birincisi evet bizim ülkemizde de kadın cinayeti vs. oluyor çoğu ülkede olduğu gibi o zaman tüm dünyaya kapıları açsınlar oradan ne olduğu belirsiz insan toplulukları dolsun burası hem bizim ülkemizde de var onlarda gelsin çok mantıklı.
İkincisi yılbaşında bir şey kutlamıyorum bütün herkes kardeş vs diye her ülkenin vatandaşları kendisine kardeştir benim gözümde.
Üçüncüsü ülkeye katma değer katacak insan gelmiyor arkadaşım yük olacak insan geliyor her anlamda bu insanın hangi milletten olduğu önemli değil boş vasıfsız eleman bu ülkeye gelmemeli.
 
Ben evimize alalım, şöyle böyle yapalım demedim. Duyar da kasmıyorum. Sadece öyle haksız olmadıklarını söyledim. Siyasetçilerin çözüm bulması lazım.
Siyasetçiler çözüm yerine bahane üretiyor. Bu iktidarla olmaz o iş. Hala yok Afganlar kardeşimiz, yok Suriyeliler ümmet.. Millete masal anlatıyorlar.
 
Bu gelenler yalnız Suriyelileri aratır bence. Araplarda kadının adı biraz vardır yine saygı duyarlar az da olsa lakin bu Afganlar da ne kadının ne çocuğun bir değeri yoktur. Özellikle ilk okul yaşındaki erkek çocukları kaçırıp tecavüz etme Afganistan’da çok yaygındır. Taliban bile baş edemedi bu huylarıyla. Yakaladığını idam ettiği halde hem de.
Allah yardımcımız olsun siyasal islamın elinde mahvolan bir Türkiye. Atatürk böyle hayal etmemiştir cumhuriyeti kurarken.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Türkiye Göçmen Kampı! Ben ve benim vatandaşlarım bu topraklarda 10.sınıf yaşıyorsak vereceksin o vur emrini girmeyecek kimse. Ya da sokacaksın 20-25 yaşında vatanını satıp gelenleri it gibi çalıştıracaksın ucuz ücretle.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı