The Man From E.A.R.T.H. Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2016 Mesajlar 11.184 Makaleler 8 Çözümler 36 Yer Dünya 31 Temmuz 2020 #31 Lian La-Fey dedi: Ban yiyeceğiz yapma RX570 %100 kullanıma ulaşmıyor Ne zaman CS:GO oynasam kartım hiçbir zaman %100 kullanıma ulaşmıyor. En fazla %60 görüyorum o da anlık. Tekrar %0'a düşüyor bir süre sonra. Afterburner'da bir problem olabilir mi? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Aslında konu açıp tekrar incelenmesini isteyebilirsin, yanlış verilmiş bir ceza gibime geldi. Bir daha bakılmasını iste belki ceza puanını silerler.
Lian La-Fey dedi: Ban yiyeceğiz yapma RX570 %100 kullanıma ulaşmıyor Ne zaman CS:GO oynasam kartım hiçbir zaman %100 kullanıma ulaşmıyor. En fazla %60 görüyorum o da anlık. Tekrar %0'a düşüyor bir süre sonra. Afterburner'da bir problem olabilir mi? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Aslında konu açıp tekrar incelenmesini isteyebilirsin, yanlış verilmiş bir ceza gibime geldi. Bir daha bakılmasını iste belki ceza puanını silerler.