picarean Kilopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 744 Çözümler 7 Yer İzmir 4 Ekim 2022 #1 RAM 16 GB SSD veya HDD modeli Kioxia M2 SSD 480 GB Ekran kartı Nvidia Gtx 1660 Anakart Gigabye B560M-H İşlemci İ3-10100F Bilgisayarıma Windows 8.1 kurmak istiyorum, 10.nesil işlemcilere kurulmayacağını duymuştum, nasıl kurabilirim, hiçbir yolu yok mudur?
Bilgisayarıma Windows 8.1 kurmak istiyorum, 10.nesil işlemcilere kurulmayacağını duymuştum, nasıl kurabilirim, hiçbir yolu yok mudur?
A Archley Kilopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.940 Makaleler 2 Çözümler 30 4 Ekim 2022 #2 Modlama yapmak gerek. Ayrıca Nvidia'nın Windows 7'ye verdiği son driver sürümü ve Gtx 1660'ın ilk aldığı driver sürümüne bakın uyumlu mu?
Modlama yapmak gerek. Ayrıca Nvidia'nın Windows 7'ye verdiği son driver sürümü ve Gtx 1660'ın ilk aldığı driver sürümüne bakın uyumlu mu?
mutsuxd Picopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 286 4 Ekim 2022 #3 Evet kurabilirsiniz fakat 10. nesil anakartlarda Windows 10 tavsiye edilir çoğu sürücüler Windows 10'da var çünkü.
Evet kurabilirsiniz fakat 10. nesil anakartlarda Windows 10 tavsiye edilir çoğu sürücüler Windows 10'da var çünkü.
picarean Kilopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 744 Çözümler 7 Yer İzmir 4 Ekim 2022 #4 Archley dedi: Modlama yapmak gerek. Ayrıca NVIDIA'nın Windows 7'ye verdiği son driver sürümü ve GTX 1660'ın ilk aldığı driver sürümüne bakın uyumlu mu? Genişletmek için tıkla... Modlama derken nasıl yapılabilir?
Archley dedi: Modlama yapmak gerek. Ayrıca NVIDIA'nın Windows 7'ye verdiği son driver sürümü ve GTX 1660'ın ilk aldığı driver sürümüne bakın uyumlu mu? Genişletmek için tıkla... Modlama derken nasıl yapılabilir?
eren200ns Hectopat Katılım 30 Nisan 2022 Mesajlar 771 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2022 #5 picarean dedi: Bilgisayarıma Windows 8.1 kurmak istiyorum, 10.nesil işlemcilere kurulmayacağını duymuştum, nasıl kurabilirim, hiçbir yolu yok mudur? Genişletmek için tıkla... Win 10 güncel olduğu için win 10 tercih edin bence hocam. Hocam konu dışı olacak lakin oyun performansı nasıl sisteminizin Minecraft, Valorant, Csgo, Gta 5 gibi oyunlardaki performansınızı merak ettim <3
picarean dedi: Bilgisayarıma Windows 8.1 kurmak istiyorum, 10.nesil işlemcilere kurulmayacağını duymuştum, nasıl kurabilirim, hiçbir yolu yok mudur? Genişletmek için tıkla... Win 10 güncel olduğu için win 10 tercih edin bence hocam. Hocam konu dışı olacak lakin oyun performansı nasıl sisteminizin Minecraft, Valorant, Csgo, Gta 5 gibi oyunlardaki performansınızı merak ettim <3
A Archley Kilopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.940 Makaleler 2 Çözümler 30 4 Ekim 2022 #6 picarean dedi: Modlama derken nasıl yapılabilir? Genişletmek için tıkla... Sürücü dosyalarına NT 6.3 girerek. Yada 8.1 yazarak.
picarean dedi: Modlama derken nasıl yapılabilir? Genişletmek için tıkla... Sürücü dosyalarına NT 6.3 girerek. Yada 8.1 yazarak.
picarean Kilopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 744 Çözümler 7 Yer İzmir 4 Ekim 2022 #7 eren200ns dedi: Windows 10 güncel olduğu için Windows 10 tercih edin bence hocam. hocam konu dışı olacak lakin oyun performansı nasıl sisteminizin. Minecraft, Valorant, CS:GO, GTA 5 gibi oyunlardaki performansınızı merak ettim <3 Genişletmek için tıkla... Windows 11 kullanıyorum fakat Windows 8.1 sevdiğim için bir süre kullanmak istiyorum. Sürprizbozan: Konu Dışı hocam söylediğiniz bütün oyunları Full ayarlarda çok rahat oynatıyor, FPS değerleri aklımda değil fakat YouTube"a yazdığınızda zaten çıkar. Archley dedi: Sürücü dosyalarına NT 6.3 girerek. Ya da 8.1 yazarak. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın pek anlamıyorum, nasıl yapabilirim bir rehber veya video var mı? Modlu sürücü derken sürücüden önce ben işletim sistemini kuramıyorum kurulum ekranında takılıyor, modlama vs. yapmadığım için mi acaba?
eren200ns dedi: Windows 10 güncel olduğu için Windows 10 tercih edin bence hocam. hocam konu dışı olacak lakin oyun performansı nasıl sisteminizin. Minecraft, Valorant, CS:GO, GTA 5 gibi oyunlardaki performansınızı merak ettim <3 Genişletmek için tıkla... Windows 11 kullanıyorum fakat Windows 8.1 sevdiğim için bir süre kullanmak istiyorum. Sürprizbozan: Konu Dışı hocam söylediğiniz bütün oyunları Full ayarlarda çok rahat oynatıyor, FPS değerleri aklımda değil fakat YouTube"a yazdığınızda zaten çıkar. Archley dedi: Sürücü dosyalarına NT 6.3 girerek. Ya da 8.1 yazarak. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın pek anlamıyorum, nasıl yapabilirim bir rehber veya video var mı? Modlu sürücü derken sürücüden önce ben işletim sistemini kuramıyorum kurulum ekranında takılıyor, modlama vs. yapmadığım için mi acaba?