10. Nesil Masaüstü Intel İşlemciler 30 Nisanda Duyurulabilir

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
10. Nesil Masaüstü Intel İşlemciler 30 Nisanda Duyurulabilir

Uzun zamandır beklenen 10. nesil Intel Comet Lake-S işlemcilerin Nisan ayının sonunda piyasaya çıkacağından bahsediliyor. Intel’in 10. nesil Comet-Lake-S masaüstü işlemcileri ile ilgili birçok konuyu detaylı bir şekilde ele almıştık. ...

Devamı: 10. Nesil Masaüstü Intel İşlemciler 30 Nisanda Duyurulabilir
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Çoook geç çıkardın be Intel. Ryzen 4xxx geldikten sonra ne yapacaksın? Intel gibi bir deve üzülüyorum.

Çağırmazdım acil olmasa. Lütfen gel.

Oyun performansı konusunda AMD'nin 3.nesil işlemcilerine ciddi fark atacağına inanıyorum, ama iş 4.nesil Ryzenler'e gelince bu durum Intel için içler acısı hale gelecek gibi duruyor yine, hatta oluşacak olan çoklu çekirdek ve render performans uçurumunu söylemiyorum bile . Intel, aslında geç bile kaldı, 9.nesil saçmalığı yerine rekabeti ateşleme adına direk bu 10.nesil seriyi uygun fiyatlarla piyasaya sürmeliydi. Şimdi geriden geliyor gibi rakip markaya göre anlaşılan. Durumu biraz sıkıntıda, iyi bir atılım yapıp sürprizlerle geri dönmeli artık. Yoksa işi yaş. Neyse konudan sapmış olacağım fazla uzatmayayım en iyisi, Corona Virüs Intel'i de ciddi etkilemiş gibi duruyor anlaşılan, ayrıca 30 Nisan'dan daha ileri bir tarihte çıkacaktır diye tahmin ediyorum bu serinin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…