Sadecedraven Centipat Katılım 13 Ekim 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2022 #1 RAM 16GB IRDM PRO 3600Mhz DDR4 SSD veya HDD modeli Sadece SDD MLD 240GB SATA 3.0 2.5" (560MB OKUMA-Y) Ekran kartı ASUS Radeon RX 6500 XT DUAL 4GB Anakart Asus prime B4500M-K II 44000Mhz İşlemci Ryzen 3 4100 Merhaba arkadaşlar, ben yeni bir bilgisayar aldım fakat video izleyince tuhaf bir ses gelip gidiyor genelde 10 saniyede bir oluyor. Çözümü nedir?
Merhaba arkadaşlar, ben yeni bir bilgisayar aldım fakat video izleyince tuhaf bir ses gelip gidiyor genelde 10 saniyede bir oluyor. Çözümü nedir?
Lychnica0 Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 2.014 Çözümler 5 25 Temmuz 2022 #2 Sadecedraven dedi: Merhaba arkadaşlar, ben yeni bir bilgisayar aldım fakat video izleyince tuhaf bir ses gelip gidiyor genelde 10 saniyede bir oluyor. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Sesi buraya atabilme şansınız var mı ? Artı 0 Eksi
Sadecedraven dedi: Merhaba arkadaşlar, ben yeni bir bilgisayar aldım fakat video izleyince tuhaf bir ses gelip gidiyor genelde 10 saniyede bir oluyor. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Sesi buraya atabilme şansınız var mı ?
B773 Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 1.281 Çözümler 6 25 Temmuz 2022 #3 Sadecedraven dedi: Merhaba arkadaşlar, ben yeni bir bilgisayar aldım fakat video izleyince tuhaf bir ses gelip gidiyor genelde 10 saniyede bir oluyor. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Fan sürtmesi olabilir, coil whine olabilir, herhangi bir parça titriyorsa olabilir bir sürü sebep olabilir. Artı 0 Eksi
Sadecedraven dedi: Merhaba arkadaşlar, ben yeni bir bilgisayar aldım fakat video izleyince tuhaf bir ses gelip gidiyor genelde 10 saniyede bir oluyor. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Fan sürtmesi olabilir, coil whine olabilir, herhangi bir parça titriyorsa olabilir bir sürü sebep olabilir.
KS KS Sadecedraven Centipat Katılım 13 Ekim 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2022 #4 B773 dedi: Fan sürtmesi olabilir, coil whine olabilir, herhangi bir parça titriyorsa olabilir bir sürü sebep olabilir. Genişletmek için tıkla... Fandan gelmiyor şimdi de donanmaya başladı abi ya fare hareket etmesi falan donuyor. Lychnica0 dedi: Sesi buraya atabilme şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Instagram sadecedraven oradan konuşalım mı? Son düzenleme: 25 Temmuz 2022 Artı 0 Eksi
B773 dedi: Fan sürtmesi olabilir, coil whine olabilir, herhangi bir parça titriyorsa olabilir bir sürü sebep olabilir. Genişletmek için tıkla... Fandan gelmiyor şimdi de donanmaya başladı abi ya fare hareket etmesi falan donuyor. Lychnica0 dedi: Sesi buraya atabilme şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Instagram sadecedraven oradan konuşalım mı?
B773 Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 1.281 Çözümler 6 25 Temmuz 2022 #5 Garantiye yollayın. Artı 0 Eksi