10. sınıf 6 dersten kalınınca sınıfta kalınır mı?

Dexter Morgan

Decapat
Selam dostlar, 10. sınıf okuyorum bazı şeyleri merak ettim. 6 dersten kalırsak sınıfta kalıyor muyuz? Ve kaldığım derslerden sorumluluk girecek miyim yoksa sorumluluk sadece edebiyatı mı kapsıyor?
Not: Edebiyatı geçiyorum.

4 dersten kalınca kalınıyor diyolar. Normalde 3 diyorlar ama 3 sınır, 4. dersten kalırsan kaldın diyolar da karışık o işler cidden.

Selam dostlar, 10. sınıf okuyorum bazı şeyleri merak ettim. 6 dersten kalırsak sınıfta kalıyor muyuz? Ve kaldığım derslerden sorumluluk girecek miyim yoksa sorumluluk sadece edebiyatı mı kapsıyor?

Dayı 50 altı notun varsa dierk kalıyorsun diye biliyorum yanlışsa helal et.

Genel ortalaman 50 altı olursa kalıyorsun diye biliyorum eğer 6 dersten kalmana rağmen ortalaman 51 ise mesela sınıfta kalmazsın ama diğer yıllar o derslerin sorumluluğuna girersin (yanlış olabilir böyle hatırlıyorum ama)

Genel ortalama 50 altında veya 3 dersten kalıyorsan kalıyorsun diye biliyorum.

50 altı 3 dersden kaldıysan mort 50 üstü 6'dan fazla dersden kaldıysan mort ama bence kalmazsın hocaların ile aran iyiyse bırakmazlar kansız değillerdir herhalde.

Sorumluluk bildiğim kadarıyla Almanca İngilizce edebiyat, edebiyat eskiden beri sorumlu ders ama İngilizce ve Almanca sonradan oldu.

Ortalamanın 50'nin altında olması ve 3 zayıfla kalma durumu bu sene 9. sınıfa başlayan grupları ilgilendiriyor. Şu an 10-11-12'lerde eski geçme sistemi geçerli. Ortalamanız 50 üstündeyse sorunsuz geçersiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı