10. sınıf Almanca hocası çok zorluyor

ExE.1

Hectopat
Arkadaşlar kardeşim tanıdıklarım benden daha üst puanlı okullara gidiyor onların Almanca hocası çok zorlamıyormuş. 10'a kadar sayı ezberletiyor kolay sınav yapıyormuş. Bizim Almanca hocası nedense en az 100'e kadar ve binli sayıları da bilecek şekilde ezberletiyor ve sanki 11 ve 12'de herkes Almanca görecekmiş gibi zorluyor. Ülke dışına nasıl çıkacağız ki bu kadar zorluyor? Sizin Almanca hocalarınız böyle mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar kardeşim tanıdıklarım benden daha üst puanlı okullara gidiyor onların Almanca hocası çok zorlamıyormuş. 10'a kadar sayı ezberletiyor kolay sınav yapıyormuş. Bizim Almanca hocası nedense en az 100'e kadar ve binli sayıları da bilecek şekilde ezberletiyor ve sanki 11 ve 12'de herkes Almanca görecekmiş gibi zorluyor. Ülke dışına nasıl çıkacağız ki bu kadar zorluyor? Sizin Almanca hocalarınız böyle mi?
Allah'a şükür kurtuldum.

10.sınıfta hocam da böyleydi.
Ama senin gördüklerin daha hiçbir şey, öyle söyleyeyim.

Muhtemelen böyle olmasının sebebi Almanca eğitiminin devlet okullarında böyle olması.
Yani hocaların genelinde var gibi bu problem.

Sayılar bu kadar zor değil ki. Rakamları ezberleyip ve mantığını anlasan çözüyorsun. Biz bu konuyu 2 haftada bitirmiştik. Sizin hoca doğrusunu yapıyor.

Sayılar hiç bir şey bizimki doğum günü davetiyesi falan hazırlatıyor, cümle kurmamızı istiyor. 20 aldım diye tahmin ediyorum.

Sayılar hiç bir şey bizimki doğum günü davetiyesi falan hazırlatıyor, cümle kurmamızı istiyor. 20 aldım diye tahmin ediyorum.
Bizim ki de doğum günü davetiyesi hazırlattı. Eba'dan sorcam yarısını dedi 30 soruda 5 soru sordu ebadan. Muhtemelen 50 üstü kafi ya.

Keşke meslek lisesinde Almanca dersim olsaydı diyorum. Şu an Almanya'da üniversite okumak için Almanca öğreniyorum a1/a2 videoları, artikeller hariç baska bir zorluk göremedim. Sayılar gerçekten basit gelmişti bana. 0'dan öğrenmeme rağmen. Değerini bilin hocam .

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı