10. sınıf Anadolu lisesinde görsel sanatlar dersi var mı?

Arkadaşlar merhaba, ben görsel sanatlar dersini hiç sevmiyorum. Derste yapılan boş boş şeylerden nefret ediyorum. Zaten hiç beceremiyorum da, neden ben hayatımda hiç ilgimin olmayacağı bir alanın dersini zorla görüyorum? Bana asla ve asla ilgimin olmadığı ve hayatımın hiçbir alanında işime yaramayacak bir dersi zorla göstermeleri sizce etik mi?

10.sınıfta olsa bile artık bu dersten kurtulmanın bir yolu yok mudur?

10. sınıftada var. Yapabileceğiniz tek şey müziğe geçmek onu da her zaman yapmıyorlar. Sınıfları yarı yarıya bölüyorlar çünkü.

Bizim okulun sayısal bölümünde görsel sanatlar yoktu belki bölüm değiştirebilirsin.

Okuldan okula değişebilir ama bizim okulda 10'da vardı 11. sınıf sayısalım halen var.

Hocam henüz 9.sınıfım, sayısal sözel yok bizde.

Okuldan okula değiştiği için 10'a giden birisine var mı yok mu sorabilirsin, eğer varsa dersi kendi zevk alacağın şekilde bir şeyler yaparak geçir.

Eğer sınava yönelik çalışmalar yaptırırsa konuyu not al sınav yaklaşırken çizersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…