Ben 10. sınıfım şehir değiştirdim normalde Anadolu'da okuyordum. Memnundum fakat İstanbul'da Anadolu'da kontenjan olmadığı için hiçbir Anadolu lisesi beni almıyor. 10. sınıfta mesleğe geçiliyor mu? Bir de hiçbir Anadolu almıyor böyle hakları var mı bilmiyorum ondan soruyorum.
Ben 10. sınıfım şehir değiştirdim normalde Anadolu'da okuyordum. Memnundum fakat İstanbul'da Anadolu'da kontenjan olmadığı için hiçbir Anadolu lisesi beni almıyor. 10. sınıfta mesleğe geçiliyor mu? Bir de hiçbir Anadolu almıyor böyle hakları var mı bilmiyorum ondan soruyorum.
@mehmet12321 Bir meslek lisesi öğrencisi olarak şu saatten sonra gelmeyin 2 yıl mesleğe dayalı temel öğrendik siz bunlar olmadan hiçbir şey öğrenemezsiniz ve öyle oturup 2 3 ayda halledilecek konular da değil maalesef hepsi uygulamalı ders başka bir okula bakmalısınız eğer mesleğe gelirseniz çok zorlanırsınız.
Çözüm 1 %50 oranlı: Meslek lisesine gitmek tabii bilmediğiniz bir dersi nasıl anlıycaksınız olay.
Çözüm 2 %50 oranlı: Özel Anadolu'ya gitmek hatta bazı okullar okul parası istemiyordu bir bakınız.
Çözüm 1 %50 oranlı: Meslek lisesine gitmek tabii bilmediğiniz bir dersi nasıl anlıycaksınız olay.
Çözüm 2 %50 oranlı: Özel Anadolu'ya gitmek hatta bazı okullar okul parası istemiyordu bir bakınız.
Kardeşim dert etme, zaten meslek lisesinde ki öğrencilerin %95'i derse girmediği için sorun olmaz. Meslek hocası ile konuşur önlerine geçersin, dünya umurunlarında değil.
Bakalım hayırlısı olsun cevaplarınız için teşekkür ederim.
İlçe eğitim müdürlüğünü aradım mesleğe de gidemiyormuşum tek dedikleri yardımcı olamayız açıktan oku.