10. sınıf binom nasıl öğrenilebilir?

Sizde ortaokul konusu da gitmiş o zaman. Gerçi müfredattan kaldırmış da olabilirler işlemleri.

Youtube'dan rastgele kanallardan birinden üslü sayılar anlatımı dinleyin. Biz önermeyelim çünkü herkes farklı şekilde anlıyor. Kendiniz bulmalısınız anladığınız kanalı.
Şu an Rehber Matematik dinliyorum ama yaptığı işlemi anlayamıyorum... 2 hafta sonra sınavlar başlayacak, umarım bu binom konusunu halledebilirim.

Daha çok var halledersiniz.
Hocam geç oldu rahatsız etmiyorum umarım ama çok teşekkür ederim. Yazdıklarınız neden bilmiyorum ama çok motive etti. Şu an çözdüğüm her soru doğru çıkıyor umarım bu şekilde ilerlerim.

Vay be dostlar, 12 gün sonra buraya mutlu bir şekilde yazacağım aklımın ucundan geçmezdi. Bugün Matematik sınavı olduk ve çok güzel geçti. Forumda öneri veren ve yardımcı olmaya çalışan herkese çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Vay be dostlar, 12 gün sonra buraya mutlu bir şekilde yazacağım aklımın ucundan geçmezdi. Bugün Matematik sınavı olduk ve çok güzel geçti. Forumda öneri veren ve yardımcı olmaya çalışan herkese çok teşekkür ederim.
2 hafta çalışmaya normal. Bütün lise hayatınızda benzer bir özen gösterirseniz düşük almazsınız.

Sıra bende şimdi. Son geceden başladık çalışmaya. 😎

2 hafta çalışmaya normal. Bütün lise hayatınızda benzer bir özen gösterirseniz düşük almazsınız.

Sıra bende şimdi. Son geceden başladık çalışmaya. 😎
Hocam ben dün gece yani son gece rehber matematikten bütün konu anlatımlarını dinledim. Direkt ünitenin en başından en sonuna kadar. Son gün için çok güzel tekrar oluyor. Eğer gece çok fazla dururum diyorsanız tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00