10. Sınıf biri TYT kitabı çözebilir mi?

Dorzi

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar, bu sorum sadece 10. sınıf için değil. Gelecekte İnşallah olursa sayısal seçmeyi düşünüyorum. 10. sınıfta TYT alıp çözebilir miyim? Yani 10. Sınıf kitaplarından bir farkı var mı? Sadece yanında 9. sınıf konuları mı var gerisi aynı mı?
Mesela ileride 11. sınıfa geçtiğimde 11. sınıf almak yerine direkt AYT kitabı alsam 12. sınıfta dahil 2 yıl aynı kitabı kullanamaz mıyım?
Bu sistem nasıl ilerliyor bana anlatabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

Merhaba, bu sorum sadece 10. sınıf için değil. Gelecekte inşallah olursa sayısal seçmeyi düşünüyorum. 10. sınıfta TYT alıp çözebilir miyim? Yani 10. sınıf kitaplarından bir farkı var mı? Sadece yanında 9. sınıf konuları mı var gerisi aynı mı?
Mesela ileride 11. sınıfa geçtiğimde 11. sınıf almak yerine direkt AYT kitabı alsam 12. sınıfta dahil 2 yıl aynı kitabı kullanamaz mıyım?
Bu sistem nasıl ilerliyor bana anlatabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

TYT 9 ve 10. sınıf konularını içeriyor. AYT ise 11 ve 12. sınıf konularını içeriyor TYT alıp çözebilirsiniz ama her konuyu yapamayabilirsiniz.

TYT aldığınız da tüm TYT'yi biliyormuşçasına sorular oluyor o kitaplarda çözebilecek misiniz?
Hayır.
AYT aldığınızda da aynı şey.
Trigonometri sorusunds bile başka konulardan bilgi gerekiyor (TYT'nin ilk 12 konusundan bahsetmiyorum)

TYT 9 ve 10. sınıf konularını içeriyor. AYT ise 11 ve 12. sınıf konularını içeriyor TYT alıp çözebilirsiniz ama her konuyu yapamayabilirsiniz.
Tabiki her konuyu yapamam konular işlendikçe ilerleyeceğim bende.
Mesela 11'e geldiğimde direkt AYT kitabı alsam ders işlendikçe ilerleyebilir miyim? Ve 12'ye geldiğimde aynı kitap üzerinden yine konular işlendikçe ilerleyemez miyim? Yani merak ettiğim bir kitabı 2 sene kullanabilir miyim?

TYT aldığınız da tüm TYT'yi biliyormuşçasına sorular oluyor o kitaplarda çözebilecek misiniz?
Hayır.
Nasıl yani 9-10 soruları karışık mı?

AYT kitabı alırsan 11. sınıf konularının yanı sıra 12. sınıf konularının sorusu da olacağı için çok fazla 11. sınıf sorusu göremezsin en sağlıklısı kaçıncı sınıf isen o seviyenin kitaplarını almak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı