10. sınıf bittikten sonra yaz tatilinde ne yapmalı?

pizzasever

Femtopat
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Selamm 10. sınıf bitti güzel bir seneydi gerçekten. Her neyse ben tıp ve derece istiyorum. Burs imkanı olsun vs 9 da ortalamam 92 10 da ise 94 yaz tatilinde ne yapmalıyım?

Tyt matematık, geometrı, arada da dıl bılgısı ve paragraf. Cok ıstıyorsan onden de ayt matematıge gırebılırsın. Tyt fen temelın oldugunu dusunursek sıfırdan tyt fene baslamana gerek yok, 11 konuları ıcın bılgı sevıyen yeter sıfır degılsen. Genel olarak "detaylar" ıster ıstemez bırkac ay sonra unutuluyor.

11 e başlamadan min net kaç olmalı
Onemı yok 11'e gecerken ne yaptıgının. Istısnalar harıcınde 12. sınıf bası ıle beraber baslıyor her sey. Temelıne katkısı olacak seylerı bılırsen yarısa onde baslarsın. Suan tyt fen calısmak sana pek bır sey kazandırmaz. 12 yazı yıne sıfırdan bakmak zorunda kalacaksın.

TYT matematık, geometrı, arada da dıl bılgısı ve paragraf. Cok ıstıyorsan onden de AYT matematıge gırebılırsın. TYT fen temelın oldugunu dusunursek sıfırdan TYT fene baslamana gerek yok, 11 konuları ıcın bılgı sevıyen yeter sıfır degılsen. Genel olarak "detaylar" ıster ıstemez bırkac ay sonra unutuluyor.

Zaten ben 9 ve 10 da forumlarda bilgi edindiğim kadarıyla bilinçlendirm ve bir TYT defteri tuttum düzenli olarak her ünitenin özeti var konu tekrarı yapsam ve soru çözsem yeter amamin kaç soru olmalı 400 diyeni gördüm korktum

komple mi bazıları sadece mat ve türkçe yeter sos ve feni unutursuun diyor
TYT fen 10 bilemedin 15 günde biten bir kısım. Sosyalden ise sadece banko çıkan konulara baksan gene bu sürelerde biter. Olay unutmak değil de arada tekrar etmek lazım. Şuan sosyal çalışmasanız olur ama Fen kesin bakın hedefiniz Tıp olduğundan bu işin AYT Fen i de var. bazı AYT fen konuları için TYT fen bilmek lazım

Selamm 10. sınıf bitti güzel bir seneydi gerçekten. Her neyse ben tıp ve derece istiyorum. Burs imkanı olsun vs 9 da ortalamam 92 10 da ise 94 yaz tatilinde ne yapmalıyım?

Hocam bende bu sene 12. sınıf olarak hedefim tip bandi dediğimiz dereceyi istiyorum sana verebileceğim en iyi tavsiye 10. sınıf yazında TYT'yi halletmek olabilir ben yapmadım pişmanım ama böyle dediğimiz için yaz tatilini full vermene gerek yok duzgun bir planlamayla kendine sure tanıyarak çalışman en doğrusu olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı