10. sınıf çok zor

Oturup anlamaya calis. Baslarda zor gelicek ama pratik yaparak yapacaksin. Eger simdi yapmazsan 11 ve 12 de ne olacagini kendin de kafanda kurabiliyorsun. Anlayinca inan zor degil. Anlamaya calis.
Haklısınız hocam. Pes etmemek gerek.

O sırada diferansiyel denklemler dersinden 4 kere kalan bilgisayar mühendisi ben:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tek başarısızlık pes etmektir aslan, devam et.

Hocam aynısını uyguluyorum. Çözümü izleyince anliyorum. Bir de yapamadigimiz soruları kesip bir deftere yapıştırmak faydalı olur mu?
Açıkçası 10. sınıfta böyle kesip deftere yapıştırmak falan bana biraz şov gibi geliyor. Yüksek ihtimal lisenin en güzel yılını yaşayacaksın. Sınavlarına çalışsan yeter gibi geliyor bana.

Haklısınız hocam.

Başarana kadar durmayacağım hocam. Teşekkürler motivasyon için.

Haklısınız hocam. Verimli bir çalışmayla ve soru çözümüyle 1 haftada eksiksiz konuyu anlayabilirim bence. Tabi ki süreklilik de önemli değil mi?

Kombinasyon konusunu işliyoruz okulda. Konuyu o an anliyorum ama çözmeye gelince nedense yapamıyorum. Çok soru çözmek lazım herhalde.
Matematik halledilir. Polinom ve Fonksiyonlar dışında tabii. Diğer konuların yüzde 90'ı ezber zaten.

Matematik halledilir. Polinom ve Fonksiyonlar dışında tabii. Diğer konuların yüzde 90'ı ezber zaten.
Hocam ilk 12 konu sağlam olmalı diyorlar ayt için. Zaten mesleği önemli oranda belirleyen ayt değil mi?

Hocam ilk 12 konu sağlam olmalı diyorlar ayt için. Zaten mesleği önemli oranda belirleyen ayt değil mi?
Seçeceğin meslek için iyi üniversite lazımdır. Ondan önemli olanlar iyi olsun zaten. Matematik 1 Net, 2 Net kaç sıralama artırıyor öyle.

Her sınıfın illaki bir zorluğu olur, bunun için de pes etmeden çalışmanız gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…