10. sınıf edebiyat yazılısına nasıl çalışılır?

ahmet_kıran

Hectopat
Yer
Türkiye
İlk yazılımızı bakanlık hazırlıyormuş toplam 7 soru var. Ben yüksek almak istiyorum dolayısıyla 1 hafta önceden başlıyorum çalışmalara. Fakat nasıl çalışacağımı bilmiyorum. Akranım çalışkan notları yüksek arkadaşlar varsa da bana önerilerde bulunmasını istiyorum.

Bakanlığın hazırladığı sınavlar zaten orta seviye oluyor soruların hepsi klasik olur yazar eser çalış veya bakanlığın hazırladığı örnek sorulara bak.

İlk yazılımızı bakanlık hazırlıyormuş toplam 7 soru var. Ben yüksek almak istiyorum dolayısıyla 1 hafta önceden başlıyorum çalışmalara. Fakat nasıl çalışacağımı bilmiyorum. Akranım çalışkan notları yüksek arkadaşlar varsa da bana önerilerde bulunmasını istiyorum.
Şimdi şöyle:
- Metin türlerine çalışın, ilk edebi eserlere çalışın ve Türk edebi eserlere çalışın, yazarlara ciddi manada ağırlık verin. Noktalama işaretlerine çalışın.
Ama bu sınavda en çok size metin türlerini, hikayeleri vesaire bilmek yazarları bilmek yarar ben kendi senemden biliyorum

Rustu Hoca 1.donem 1.yazili izle en kotu 80 alirsin. Sinavi ozetliyor sana.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı