10. sınıf fonksiyonlardaki konular birbirine bağlı mı?

Emir Usta

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, 10. sınıfım ve yarın matematik sınavım var. normalde haftasonu çok iyi çalışırım demiştim ama hastalandım ve çok fenayım. Konu dinleyecek halim olmadığı halde fonksiyonlara çalışmam lazım. Asıl sorum şu, fonksiyonlardaki konular birbirine bağlı mı? Bir konuyu dinlemezsem diğer konuyu anlayamama gibi bir sorunum olur mu? Eğer olmazsa bazı sınavda çıkmayacak konuları geçmem lazım çünkü.

Merhabalar, 10. sınıfım ve yarın matematik sınavım var. normalde haftasonu çok iyi çalışırım demiştim ama hastalandım ve çok fenayım. Konu dinleyecek halim olmadığı halde fonksiyonlara çalışmam lazım. Asıl sorum şu, fonksiyonlardaki konular birbirine bağlı mı? Bir konuyu dinlemezsem diğer konuyu anlayamama gibi bir sorunum olur mu? Eğer olmazsa bazı sınavda çıkmayacak konuları geçmem lazım çünkü.
Evet de kısacık bir şey yani o kadar abartmanıza gerek yok https://www.youtube.com/playlist?list=PLHtzdL6xrxINfhSAHiIqcrXLsvxXfvTHP bu listeden 3 videoyu dinleyip adam akıllı azıcık önemli yerleri not alsanız bir de soru çözüm videosunu izleseniz çok rahat sınavdan 70-80 alırsınız bir abiniz olarak geçmişe bakınca şunu söyleyeyim size düşük not alırsanız konunun zorluğundan değil çalışmadığınızdandır kendimden biliyorum. Sadece önyargılı olmadan öğrenmeye çalışın.

Ek olarak şuan saat 17.00 1.25x de saat 18 gibi başlasanız en geç 21.00 da biter bugün biraz fazla mesai yapıverin ne olacak size abi tavsiyesi olarak ileride hele de say seçecekseniz çok önemli OBP 5 k bile geriye atar yeri geldi mi ama tabi bizi büyük ihtimalle dinlemeyeceksiniz o zaman gelince aklınız başınıza gelir çoğumuzda olduğu gibi.

Evet de kısacık bir şey yani o kadar abartmanıza gerek yok https://www.youtube.com/playlist?list=PLHtzdL6xrxINfhSAHiIqcrXLsvxXfvTHP bu listeden 3 videoyu dinleyip adam akıllı azıcık önemli yerleri not alsanız bir de soru çözüm videosunu izleseniz çok rahat sınavdan 70-80 alırsınız bir abiniz olarak geçmişe bakınca şunu söyleyeyim size düşük not alırsanız konunun zorluğundan değil çalışmadığınızdandır kendimden biliyorum. Sadece önyargılı olmadan öğrenmeye çalışın.

Ek olarak şuan saat 17.00 1.25x de saat 18 gibi başlasanız en geç 21.00 da biter bugün biraz fazla mesai yapıverin ne olacak size abi tavsiyesi olarak ileride hele de say seçecekseniz çok önemli OBP 5 k bile geriye atar yeri geldi mi ama tabi bizi büyük ihtimalle dinlemeyeceksiniz o zaman gelince aklınız başınıza gelir çoğumuzda olduğu gibi.
Yalan yok nerdeyse 2 aydır dersi dinlemiyorum. Çok tembel biriyim ve ekstradan ergenlik krizine girdim. Hayat çok anlamsız geliyor. Bu sınavdan ve birkaç sınavdan yüksek alamazsam galiba sınıfta kalacağım. Son aylar hayat çok pis vurdu.

Evet de kısacık bir şey yani o kadar abartmanıza gerek yok https://www.youtube.com/playlist?list=PLHtzdL6xrxINfhSAHiIqcrXLsvxXfvTHP bu listeden 3 videoyu dinleyip adamakıllı azıcık önemli yerleri not alsanız bir de soru çözüm videosunu izleseniz çok rahat sınavdan 70-80 alırsınız bir abiniz olarak geçmişe bakınca şunu söyleyeyim size düşük not alırsanız konunun zorluğundan değil çalışmadığınızdandır kendimden biliyorum. Sadece ön yargılı olmadan öğrenmeye çalışın.

Ek olarak şu an saat 17.00 1.25X de saat 18 gibi başlasanız en geç 21.00 da biter bugün biraz fazla mesai yapıverin ne olacak size abi tavsiyesi olarak ileride hele de say seçecekseniz çok önemli OBP 5 k bile geriye atar yeri geldi mi ama tabii bizi büyük ihtimalle dinlemeyeceksiniz o zaman gelince aklınız başınıza gelir çoğumuzda olduğu gibi.

Hocam bende arkadaşla aynı durumdayım (tek sorun benim yazılı çarşamba günü ve ben arkadaşın aksine hasta değildim) emin misiniz? Cidden 0 fonskiyon bilen ben bunu izleyip 60 alır mıyım?

Çok haklısınız

Son düzenleme:
Hocam bende arkadaşla aynı durumdayım (tek sorun benim yazılı çarşamba günü ve ben arkadaşın aksine hasta değildim) emin misiniz? Cidden 0 fonskiyon bilen ben bunu izleyip 60 alır mıyım?

Çok haklısınız
Eğer sınav full fonksiyon ise zaten adam akıllı bir çalışma ile rahatlıkla alırsınız paşalar alamazsanız kendinizde kusur arayın ya da kendinizi kandırmaya çalışmışsınızdır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı