10. sınıf için fonksiyon fasikülü olarak ne alınmalı?

• Konuyu başlatan MertYb
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 40

MertYb

Hectopat
10. sınıfım trigonometri bitirdik biraz geometri özelliği cart curt işledik. Biraz da basit ortaokul tarzı konularak gelecek derken fonksiyonlar 2. derece ile gelecek ben direkt baştan bir fasikül ile halletmeyi düşünüyorum.

Sizce ne almalıyım? Barış ilk düşüncem hem Eyüp b de anlatacak bir yandan o feci güven veriyor. Apotemi de düşünmedim değil.
Evet biliyorum biraz aşıcağım çünkü eski müfredat ama benzer şeyler sonuç olarak.

10. sınıfım trigonometri bitirdik biraz geometri özelliği cart curt işledik. Biraz da basit ortaokul tarzı konularak gelecek derken fonksiyonlar 2. derece ile gelecek ben direkt baştan bir fasikül ile halletmeyi düşünüyorum.

Sizce ne almalıyım? Barış ilk düşüncem hem Eyüp b de anlatacak bir yandan o feci güven veriyor. Apotemi de düşünmedim değil.
Evet biliyorum biraz aşıcağım çünkü eski müfredat ama benzer şeyler sonuç olarak.

Barış alabilirsiniz. Bende onu almayı düşünüyorum fonksiyonlara gelince.

Bence başlangıç için orijinal alabilirsin.Eğer zaten hedefin yüksekse barışı ve/veya apotemiyi çözersin ilerleyen zamanlarda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı