10. sınıf için kaynak önerisi

Mouriho

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba öncelikle, bu sene ilk dönem notlarım çok iyi gelmedi. Bende kendime bir hedef koydum notlarımı yükseltmeye ve üniversite sınavında derece yapmak istiyorum. Bana TYT ve 10. sınıfta işimi görecek her dersten kaynak önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba öncelikle, bu sene ilk dönem notlarım çok iyi gelmedi. Bende kendime bir hedef koydum notlarımı yükseltmeye ve üniversite sınavında derece yapmak istiyorum. Bana TYT ve 10. sınıfta işimi görecek her dersten kaynak önerir misiniz?
345, Bilgi Sarmal öneririm. Seviyen de önemli ama. Paragraf çöz KESİNLİKLE. Şimdiden başla. Hız ve Renk al, 0 Risk al, Paragrafın Ritmi al. Günlük 20-30 Soru çöz.

345'in TYT mat soru bankası bayağı güzel paragraftan da limit, sıfır risk, Bilgi Sarmal hepsini çözdüm. Ama rüştü hocanın tecrübe paragraf en iyisi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı