10. sınıf için matematik kitap önerisi

3D zor bir kitap, zor demeseniz bile orta seviye bir kitap. Tamamen başlangıç seviyesinde bir şey mi arıyorsunuz yoksa temelim var diyebilir misiniz? Çünkü seviyenizin üstündeki bir kitap sizi soğutur.

Apotemi ya da orijinal de önerebilirdi. Acil matematik de var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam yaz tatilimin tamamını buna ayırmayı düşünüyorum zaten. Yoksa başka türlü iyice batıracağım.

3D zor bir kitap, zor demeseniz bile orta seviye bir kitap. Tamamen başlangıç seviyesinde bir şey mi arıyorsunuz yoksa temelim var diyebilir misiniz? Çünkü seviyenizin üstündeki bir kitap sizi soğutur.
Hocam temelim var.

Hocam siz ne önerirsiniz?

Hocam öğretici, fazla zorlamayacak ve soğutmayacak bir şey istiyorum. Bu üçünden hangisidir sizce?

Hepsi de zorlar, canından bezdirir. 30-35 net hedefleyenler çözer genellikle. Sonuç al, öğreticidir ve başlangıç seviyesidir. Temelin hiç, hiç yoksa aktif matematik ile başla.

Hocam yaz tatilimin tamamını buna ayırmayı düşünüyorum zaten. Yoksa başka türlü iyice batıracağım.

Hocam temelim var.

Hocam mikro orijinal + orijinal yapabilirsiniz. Aynı yayın evinin giriş ve orta seviyesi kitapları Acil yayınlarının ilaç diye bir serisi var o da başlangıç için ideal. Düz Acil Yayınları'nın soruları da orta düzey denebilir, koca bir yaz tatili ayıracaksanız önerim mikro, orijinal gibi bir yayını çok hızlı tarayın ardından orta ve zor denebilecek kaynaklar ve deneme üzerinden ilerleyebilirsiniz. Ama deneme yapmayı da unutmayın.

Hepsi de zorlar, canından bezdirir. 30-35 net hedefleyenler çözer genellikle. Sonuç al, öğreticidir ve başlangıç seviyesidir. Temelin hiç, hiç yoksa aktif matematik ile başla.
Sonuç yayınlarının sadece fonksiyon mu alayım? Yani şunu buldum ama. Başkasını önerirseniz onu alayım.
link

Tamamdır hocam çok sağ olun. Yaz tatilinde hem çalışıp hem de buna zaman ayıracağım gibi. Ve sanırım kazandığım paranın yarısı falan buna gidecek kitap fiyatlarına bakılırsa.

Hocam tüm yaz tatili boyunca fonksiyon çalışmayın madem başladınız geçmişinizdeki konuları tekrar edin sizi iyi hazırlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…