10. sınıf için matematik kitap önerisi

Merhaba arkadaşlar. 10. sınıfa geçtim ve 9. sınıfta matematiğim üçgenler harici iyiydi. Geçenlerde matematik sınavı olduk 2 problem 3 oran orantı 5 üçgen sorusu vardı kötü geçmişti zaten çok zordu ama en az 50 alırım diye bekliyordum. Bu sabah sonuçlar girilmiş 22 almışım kafayı yiyecektim gerçekten. Şimdi asıl konumuz ise bir arkadaşım 11. sınıf ve ona sorduğumda 10. sınıfta asıl asılman gereken konu fonksiyonlar dedi. Yaz tatili boyunca 10. sınıf matematiğine göz gezdirmek istiyorum. Bunun için hazırlık yapabileceğim kitap, çalışma föyü vesaire öneriniz var mıdır? Ayrıca matematik hocam yaz tatilinde boş durmayın problem kitabı alın çözün dedi. Onun için de bir öneriniz var mıdır? Bu arada mümkünse çok zor önermeyin. Teşekkürler.
Daha 10. sinifsin öyle hadi aşırı zorlayıcı bir kitap alalım d3mek mantıksız. Matematiğin İlacı al. Temelden başla kendine zordan başlayıp soğumanin anlamı yok. Eyüp B. den konuları takip edebilirsin. Sana aşırı zor geliyorsa Bıyıklı Matematik, SML Hoca vesaire youtube da öğretmen çok.
Fonksiyonlara asilman gerek evet ama temelin de var ne güzel daha da detaylandir. Bir yandan da geometriyi götür. Üçgenlere başla, geometri matematiğin yapitasidir. Fonksiyonlar için ayr bir fasikül alabilirsin Hız ve Renk önerim.

Kitap için ise Matematiğin İlacı > Bilgi Sarmal veya 345 > 3D veya Apotemi veya Orijinal

Çok stres yapıp kendini kasma. Matematik sabır ve pratik işi. Kolay g3lsin.

Hepsi de zorlar, canından bezdirir. 30-35 net hedefleyenler çözer genellikle. Sonuç al, öğreticidir ve başlangıç seviyesidir. Temelin hiç, hiç yoksa aktif matematik ile başla.
Fen lisesine giden birinin 30 netin altında Matematik yapması kabul edilebilir bir şey değil zaten. Abuk subuk primat kitaplatı alırsa zaman kaybeder, 3 günlük çalışmayla 3D'yi rahatlıkla çözecek kıvama gelir. Fen lisesi öğrencisi, kafası basıyor yani.

Are you sure?

Dereceye oynayan kişilerin çözdüğü kaynaklardan.
Ee, yani. Fen lisesine gidiyorsa dereceye oynar zaten ki 3D zor bir kaynak falan değil. Denemeleri zor sadece. Soru bankalarının seviyesi ortalama.

11'de orijinal, gür yayınları, çap ve acil bitirdim, 12'de bes ulti, 3d, çap ve gür bitirdim genelde soru kaçırmıyorum. Demem o ki ne kadar fazla kaynak görürsen senin için en yararlısı o olur. Tabii burada ki en önemli olay seviyene göre sıra sıra kaynak çözmekte. Direkt 3D alıp başlarsan soru yorumlamada patlarsın.

Merhaba arkadaşlar. 10. sınıfa geçtim ve 9. sınıfta matematiğim üçgenler harici iyiydi. Geçenlerde matematik sınavı olduk 2 problem 3 oran orantı 5 üçgen sorusu vardı kötü geçmişti zaten çok zordu ama en az 50 alırım diye bekliyordum. Bu sabah sonuçlar girilmiş 22 almışım kafayı yiyecektim gerçekten. Şimdi asıl konumuz ise bir arkadaşım 11. sınıf ve ona sorduğumda 10. sınıfta asıl asılman gereken konu fonksiyonlar dedi. Yaz tatili boyunca 10. sınıf matematiğine göz gezdirmek istiyorum. Bunun için hazırlık yapabileceğim kitap, çalışma föyü vesaire öneriniz var mıdır? Ayrıca matematik hocam yaz tatilinde boş durmayın problem kitabı alın çözün dedi. Onun için de bir öneriniz var mıdır? Bu arada mümkünse çok zor önermeyin. Teşekkürler.
palme , 3D , orjinal , Bilgi sarmal , 345

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı