10. sınıf için tavsiye

formica

Femtopat
Merhabalar, bu yaz 10. sınıfa geçtim ancak 9. sınıfı pek hatırladığım söylenemez. Özel bir okulun fen lisesi bölümünde okuyorum ancak 9. sınıfta çok az ders çalıştım. Okula da bu nedenle sanırım 15 Ağustos'ta başlayacağım. 9'un konularını nasıl halledebilirim sizce ve bana 10. sınıf için ne gibi tavsiyeler verebilirsiniz?

Okuldan ayrı olarak kitap ve Bilim ve Teknik okuyorum ancak derslerimi nasıl halledebilirim sizce?
Şimdi için 9. sınıf tekrar videoları izleyebilirsiniz YouTube'dan, (Tonguç gibi değil ama) 10. sınıfta da her gün düzenli bir biçimde çalışırsanız 10. sınıfı halledersiniz, bir sonraki yaz da sadece TYT'ye odaklanmış olursunuz.

Bilim ve teknik okuma çok bozdular ben 2014'ten beri abonesiydim 1.5-2 yıldır hiç almıyorum eğer merakın varsa popular science al.
Tamam, abonelik bitince POPSCI'a geçmeyi ben de düşünüyordum belki geçebilirim.
Şimdi için 9. sınıf tekrar videoları izleyebilirsiniz YouTube'dan, (Tonguç gibi değil ama) 10. sınıfta da her gün düzenli bir biçimde çalışırsanız 10. sınıfı halledersiniz, bir sonraki yaz da sadece TYT'ye odaklanmış olursunuz.
Peki hangi kanalları önerebilirsiniz?

Yaz tatilin de 9. Sınıfı halletmeliydin. Artık okul zamanı yalnızca 10.sınıfını çok iyi öğren.
Bir daha ki yaz 9. Sınıfı çok iyi öğren zamanın artarsa 10. Sınıf tekrarı da yap.
Zaten ozel okulda sana ozel ilgi göstereceklerdir. Onlar doğru çalışmayı gösterirler.

Dostum son sene her şeyi rahatça halledersin sınav haftaları çalışsan ve dersi dinlesen yeter. Lise yıllarını güzel geçir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı