10. sınıf kimya 5 saatte biter mi?

• Konuyu başlatan 485936
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 469

485936

Hectopat
10. sınıfım. Gerçekten 0'ım. İlk yazılıdan 5-6 saat çalıştım 20 aldım. 1 konu saatlerimi alıyordu. Şimdi hiç yapamayacağım gibi. 50 almak gibi bir hedefim var ama bilmiyorum. 5 saatte bitirebilir miyim?

10. sınıfım. Gerçekten 0'ım. İlk yazılıdan 5-6 saat çalıştım 20 aldım. 1 konu saatlerimi alıyordu. Şimdi hiç yapamayacağım gibi. 50 almak gibi bir hedefim var ama bilmiyorum. 5 saatte bitirebilir miyim?
Bitirirsin kral rahat ol Celal Hoca kısa anlatıyor oradan izle az da test çöz defteri oku rahat halledersin.

Eğer 5 saatini iyi kullanabilirsen odağın falan kaymazsa 50 alabilecek seviyeye gelebilirisin, 10. sınıf kimya çok zor değil zaten.

2-3 saatlik genel tekrar ve sınava hazırlık izle not al. Kalan 1 2 saatlede test çöz analiz et bir şekilde geçersin.

Sorular verilmediyse asla bitmez. Önerim kimyasal denkleştirme ve tepkimeler türlerine çalış garanti 15 20 gelir.

5 saatte neyi bitiriyorsun Allah aşkına hocanın vermediği konuları çalışırsan aşırı gereksiz olur, hocanın sınav için verdiği konuları çalış üstünde dur 2-3 saat en baba 4 saat olsun yüksek alırsın.

Matematiğin iyiyse halledersin.

Sorular verilmediyse asla bitmez. Önerim kimyasal denkleştirme ve tepkimeler türlerine çalış garanti 15 20 gelir.
Bu konular bilgiden çok işlem yeteneği gerektiriyor. Bitirmekten kasıt 100 almak da değil. İşlem yeteneği iyi olan biri sadece örneklere hızlıca göz gezdirerek en azından 60 70 alacak seviyeye gelebilir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı