10. sınıf konuları nasıl?

UstaGT

Decapat
Merhaba. 9. sınıfı tam düzgün bir şekilde bitiremedim. 30 gün özürlü devamsızlığım vardı, Full hastaydım ve konuları toparlayamadım. Sınıfta kalmadım ama 10. sınıfa zar zor geçtim ama bu sefer acaba 10. sınıf konuları 9 ile bağlantılı mı? Eğer bağlantılıysa ne yapacağım konuları nasıl anlayacağım hayatım kaydı mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. 9. sınıfı tam düzgün bir şekilde bitiremedim. 30 gün özürlü devamsızlığım vardı, Full hastaydım ve konuları toparlayamadım. Sınıfta kalmadım ama 10. sınıfa zar zor geçtim ama bu sefer acaba 10. sınıf konuları 9 ile bağlantılı mı? Eğer bağlantılıysa ne yapacağım konuları nasıl anlayacağım hayatım kaydı mı acaba?

10.sınıf sayısal sevmiyorsanız kabus senesi falan ben 10'dan dile geçince Tofaş'tan Mercedes'e falan geçtim o tarz.

Biraz zorlanırsın ama o kadar değil daha zoru 11 ve 12 yazın tamamlayabilir sen tamamla 9'u yoksa 11 de çok sıkıntı yaşarsın hele trigonometride.

Konular çok alakalı mı peki mesela 10. sınıfta hocanın anlatacağı bir konuda o konuyu anlayabilmem için 9. sınıf bilgisi gerekiyor mu? Eğer öyleyse gg diğer yaz hem 10 hem 9'u tekrar etmem gerekecek ama 3 ayda hem çok bir şey yapamam hem YouTube oradan buradan sağdan soldan olmaz işim bitti sanırım 😭😭

10 da sıkıntı olmaz pek ama dediğim gibi 11 de aşırı zorlanırsın bizim pandemiye denk geldi 9.sınıf hiçbir şey öğrenemedik 10.sınıfta değil de 11 de çok çektik.

10 da sıkıntı olmaz pek ama dediğim gibi 11 de aşırı zorlanırsın bizim pandemiye denk geldi 9.sınıf hiçbir şey öğrenemedik 10.sınıfta değil de 11 de çok çektik.
Haydaaaaa işimiz zor o zaman şu an 12 misin yoksa üniversiteye mi gidiyorsun gidiyorsan ne okuyorsun?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı