10. sınıf matematik sınavına 1 ayda hazırlanılır mı?

Yusuf_19

Decapat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Arkadaşlar,10. sınıfım. 1 ay sonra yazılı sınavlarımız var. Büyük ihtimalle sınav polinomlardan başlacak ve ben polinomlarda falan sıfırım. Sizce yetişir mi yani düzenli çalışsam her gün 100 alma ihtimalim var mı?
Hocamız 2 zor, 5 orta, 3 de kolay soru soruyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar,10. sınıfım. 1 ay sonra yazılı sınavlarımız var. Büyük ihtimalle sınav polinomlardan başlacak ve ben polinomlarda falan sıfırım. Sizce yetişir mi yani düzenli çalışsam her gün 100 alma ihtimalim var mı?
9da son hafta çalışıp 87 almıştım ama 10 nasıl bilmiyorum. 1 ayda düzenli çalışsan bence başarırsın 90 civarı alırsın 100 bile olabilir.

Çok rahat alırsınız. Konuyu iyi anladıktan sonra çözebildiğiniz kadar soru çözün. Bulabildiğiniz her soruyu çözün ve çıkabilecek tüm soru tiplerine aşina olun. Tuzaklı sorulara da iyi bakın gerisi çok kolay. Sınava girdiğinizde zaten fark edeceksiniz soruların benzerliğini. 10. Sınıf matematiği zor değil.

Rahat alırsın. Neden almayasın? Son hafta çalışıp 85 aldığım oldu.

Eğer gerçekten ciddi ve adam akıllı çalışacaksan yaparsın , polinomlar ve çarpanlara ayırma kolay konular değil 10'un matematiği zor.
9da son hafta çalışıp 87 almıştım ama 10 nasıl bilmiyorum. 1 ayda düzenli çalışsan bence başarırsın 90 civarı alırsın 100 bile olabilir.
9'un matematiği basit.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı