Meslek lisesinden Anadolu lisesine nakil yaparken bölümlerden dolayı sıkıntı oluyormuş diye duymuştumİyi günler 10. sınıfta meslek lisesinden nakil yapılabilir mi? Yapmaya çalıştığımda dal yok uyarısını alıyorum.
Eğer bu sene 9.sınıfsan ortaokul puanına bakılıyor fakat 10-11 veya 12 isen geçmiş notlarına bakılıyor mesela sen şuan 10 sınıfsın ve nakil almak istiyorsun senin 9.sınıf puanına bakılıyor. Ama çok kurcalamıyorlar bildiğim kadarıyla ben de obp ile alan bir liseye gitmiştim 89 puan ile 10.sınıfa geçtiğimde sınıfa 67 ortalama ile gelenler vardı. Bu konuyu açan arkadaşa da gelecek olursak geçiliyor eğer internet üzerinden hata veriyorsa okula gidip müdürle görüşmeni tavsiye ederim.Meslek lisesinden Anadolu lisesine nakil yaparken bölümlerden dolayı sıkıntı oluyormuş diye duymuştum
Okul müdürünüzle görüşebilirsiniz.
Ek olarak kendim kişisel soru sormak istiyorum.
Nakil alırken ortaokul OBP ile mi nakil yapıyorsunuz yoksa 9. sınıf ortalamasıylamı.
Hocam ben lgs puanıyla yaptım o yüzden bilmiyorumMeslek lisesinden Anadolu lisesine nakil yaparken bölümlerden dolayı sıkıntı oluyormuş diye duymuştum
Okul müdürünüzle görüşebilirsiniz.
Ek olarak kendim kişisel soru sormak istiyorum.
Nakil alırken ortaokul OBP ile mi nakil yapıyorsunuz yoksa 9. sınıf ortalamasıylamı.
Teşekkürler okulda müdürle görüşeyim peki sorumlu dersler bir etki yaparmı normalde 9. Sınıf ortalamam eski lisemde 75 idi şimdi bu okulda sorumlu gözüküyor ve 9. Sınıf ortalamam 45 gözüküyor eski liseme dönmeye çalışıyorumEğer bu sene 9.sınıfsan ortaokul puanına bakılıyor fakat 10-11 veya 12 isen geçmiş notlarına bakılıyor mesela sen şuan 10 sınıfsın ve nakil almak istiyorsun senin 9.sınıf puanına bakılıyor. Ama çok kurcalamıyorlar bildiğim kadarıyla ben de obp ile alan bir liseye gitmiştim 89 puan ile 10.sınıfa geçtiğimde sınıfa 67 ortalama ile gelenler vardı. Bu konuyu açan arkadaşa da gelecek olursak geçiliyor eğer internet üzerinden hata veriyorsa okula gidip müdürle görüşmeni tavsiye ederim.
O kadarını tam olarak bilmiyorum kusura bakma dediğim gibi müdür ile konuşun o size gerekli bilgileri verecektir.Hocam ben lgs puanıyla yaptım o yüzden bilmiyorum
Teşekkürler okulda müdürle görüşeyim peki sorumlu dersler bir etki yaparmı normalde 9. Sınıf ortalamam eski lisemde 75 idi şimdi bu okulda sorumlu gözüküyor ve 9. Sınıf ortalamam 45 gözüküyor eski liseme dönmeye çalışıyorum
Teşekkür ederim eğer öyleyse ucu ucuna giremediğim bir liseye gideceğim. Okul yeni açıldı bir de seneye sadece 9. ve 10. sınıflar olacak 10. sınıf kontenjanını yüksek tutarlar belki girerim diye sormuştum.Eğer bu sene 9.sınıfsan ortaokul puanına bakılıyor fakat 10-11 veya 12 isen geçmiş notlarına bakılıyor mesela sen şu an 10 sınıfsın ve nakil almak istiyorsun senin 9.sınıf puanına bakılıyor. Ama çok kurcalamıyorlar bildiğim kadarıyla ben de OBP ile alan bir liseye gitmiştim 89 puan ile 10.sınıfa geçtiğimde sınıfa 67 ortalama ile gelenler vardı. Bu konuyu açan arkadaşa da gelecek olursak geçiliyor eğer internet üzerinden hata veriyorsa okula gidip müdürle görüşmeni tavsiye ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.