10. Sınıf nasıl değerlendirmeli?

Eymen İşgüzer

Centipat
Katılım
31 Aralık 2022
Mesajlar
51
Bu yıl 10. Sınıfa geçtim ama kafam biraz karışık bana yardımcı olursanız sevinirim. Anadolu lisesinde okuyorum ve sayısal seçmeyi düşünüyorum sizce sayısal derslere daha fazlamı ağırlık verilmeli. 10. Sınıfta TYT ye çalışmak mantıklı mı yoksa yazın mı başlamalıyım. Kaynak olarak 10. Sınıf kaynağımı yoksa TYT kaynağımı kullanılmalı. 9. Sınıfta fizik ve biyoloji biraz zor gelmişti aynısı bu sene içinde geçerli mi? Matematik benim için çok kolay ama denklemleri bir türlü yapamıyorum bunun için kanal, kaynak.... vs. önerebilirmisiniz. Bu sene sayısal seçmek istiyorum ama 11 ve 12. Sınıflarda ne ile karşılaşacağımı bilmediğim için kararsızım. Demek istediklerim bu kadar genel olarak 10. Sınıfta ne yapmalıyım, nasıl geçecek. Bama yardımcı olursanız sevinirim.
 
Bu yıl 10. Sınıfa geçtim ama kafam biraz karışık bana yardımcı olursanız sevinirim. Anadolu lisesinde okuyorum ve sayısal seçmeyi düşünüyorum sizce sayısal derslere daha fazla mı ağırlık verilmeli. 10. Sınıfta TYT'ye çalışmak mantıklı mı yoksa yazın mı başlamalıyım. Kaynak olarak 10. Sınıf kaynağımı yoksa TYT kaynağımı kullanılmalı. 9. Sınıfta fizik ve biyoloji biraz zor gelmişti aynısı bu sene içinde geçerli mi? Matematik benim için çok kolay ama denklemleri bir türlü yapamıyorum bunun için kanal, kaynak... vs. önerebilir misiniz? Bu sene sayısal seçmek istiyorum ama 11 ve 12. Sınıflarda ne ile karşılaşacağımı bilmediğim için kararsızım. Demek istediklerim bu kadar genel olarak 10. Sınıfta ne yapmalıyım, nasıl geçecek. Bama yardımcı olursanız sevinirim.

10. sınıfta sınavlara önem versen yeter. YKS 2. 3. planda bırak 10. sınıfta. Sosyal anlamda takıl 11 de 12 de yeteri kadar asılırsın zaten.
 
TYT coğrafya ve tarihe önem ver, din ve felsefe yorum üzerine geliyor zaten edebiyat için sözcükte anlam ve fiilimsilere dikkat et onun haricinde zaten sayısal seçeceksen ayt için sözelin bir önemi yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı