10. sınıf öğretmenlerle ilişkilerimi geliştirmek istiyorum

Selamlar.
Yakın zamanda 10. sınıfa geçeceğim. Okuduğum lise şu anda şehrimdeki en yüksek puanla öğrenci alan devlet lisesi. 9. sınıfta deneyimlediğim kadarıyla okulumda akademik açıdan başarı sağlamak öğretmenlerle ilişkiyle bağlantılı. Yazılı notları da buna dahil. Öğretmenleri ve yöneticileri 9. sınıf daha başlamadan ailesi veya başka yollarla tanıyan öğrenci kesimi öğretmenlerin gözünde öne çıkıyor. Derslerde öğretmenler o öğrencilerle daha fazla ilgileniyorlar. Ben 9. sınıf boyunca öğretmenlerin beni fark etmesi için deneme sınavlarında ilk 15'ten hiç çıkmadım. Yazılılara çok çalışıp tüm notlarımı 90'ın üzerinde tuttum. Ama öğretmenlerin hiçbiri daha adımı bile öğrenemedi. Öğretmenlerin peşinden ayrılmayan ön sıradaki yalakalardan olmak da istemiyorum. Öğretmenlerin seni tanıması okulumda akademik hayatını doğrudan etkilediği için bu tarz bir ilişkiye OBP puanım gibi şeyler için ihtiyacım var. Bu tarz bir deneyim yaşadıysanız bahsederseniz sevinirim. Karşılaştığım sorunlar için çözüm önerisi olan varsa paylaşmanız çok iyi olur. Şimdiden teşekkürler herkese iyi günler.

1 yılda adını bile öğrenmemişlerse okul değiştirmeni öneririm.

Kızsan pedofili hocalar sözlüde adam kayırabiliyor (şakasız).
Bizim bedenci erkeklereydi... tövbestağrifu... Malum ayaklara bizim bir arkadaşa pilates squad falan yaptırıyordu sürekli, focus izlemesi bizi gülmekten delirtiyordu :)

1 yılda adını bile öğrenmemişlerse okul değiştirmeni öneririm.
Bir şey olmaz öğrenirler hiç problem değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı