10. sınıf sınavlar ne zaman?

Bazı okullar sınav oldu bazıları ise belli değil. Sınav olmayan okullar ara tatil olmadan sınav yapmak zorunda ve kesin tarih söylemek pek doğru olmaz çünkü her okul farklı program uyguluyor.
Hocam 23 Kasım denilmiş?
Bizim ayın 23'üne başlıyor. Bildiğim böyle birkaç kişi daha var. Sizin de böyle olabilir mi?
Bilmiyorum ki. Çalışmaya başlayayım o zaman.

Çoğu sınıfın (bizimki de dahil) sınavlar 23 Kasım'a ertelendi. Büyük ihtimalle sınavlar o zaman başlayacak. Fakat salgının gidişatı değiştirebilirmiş hocam. Bu haber de 23 Kasım'da okulların açılacağı hakkında bir haber. Henüz net değil fakat olma ihtimali yüksek.

Hocam yapılıp yapılamayacağını nereden öğrenebilirim? Bizim okulun telefonu yok da. Okul yeni yani. Gitmem mi lazım?

Hocam 23 Kasım denilmiş?

Devlet okulları tatil olmadan sınavları yapıp dönemi bitirecek özel okulların çoğu sınavları yaptı diye biliyorum ama dediğim gibi her okul farklı program uyguluyor. Ben 11.sınıf bize haftaya sınavlar başlayacak ve 3 günde bitirecekler miş zaten sonrası tatil.
Hocam yapılıp yapılamayacağını nereden öğrenebilirim? Bizim okulun telefonu yok da. Okul yeni yani. Gitmem mi lazım?

Ben müdür yardımcısının numarasını bir yerden bulup aradım. WhatsApp gruplarından hocalardan isteyebilirsin.

Hocam bence okula gidip hocalara bir sorun. Çünkü kimse kesin olarak şu tarihte sınavlar veya yüz yüze eğitim başlayacak diyemiyor. Hocalarla konuşup fikir almak daha mantıklı olacaktır fakat onların da diyeceği büyük ihtimalle bizim dediğimizle aynı olacak. Salgının gidişatına göre değişebilir. Önümüzdeki haftalarda toplanıp açılmayan sınıflar ve sınavlar ile ilgili bir açıklama yaparlar bence hocam. Benim fikrim bu şekilde.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı