Anlamadım?Bu ay içinde olmayan okullar kesin sınav yapacak eminim.
Anlamadım?
Hocam 23 Kasım denilmiş?Bazı okullar sınav oldu bazıları ise belli değil. Sınav olmayan okullar ara tatil olmadan sınav yapmak zorunda ve kesin tarih söylemek pek doğru olmaz çünkü her okul farklı program uyguluyor.
Bilmiyorum ki. Çalışmaya başlayayım o zaman.Bizim ayın 23'üne başlıyor. Bildiğim böyle birkaç kişi daha var. Sizin de böyle olabilir mi?
Usta bana bir haber atabilir misin anneme falan göstereyim onlar da bilmiyor da.
Hocam yapılıp yapılamayacağını nereden öğrenebilirim? Bizim okulun telefonu yok da. Okul yeni yani. Gitmem mi lazım?
Çoğu sınıfın (bizimki de dahil) sınavlar 23 Kasım'a ertelendi. Büyük ihtimalle sınavlar o zaman başlayacak. Fakat salgının gidişatı değiştirebilirmiş hocam. Bu haber de 23 Kasım'da okulların açılacağı hakkında bir haber. Henüz net değil fakat olma ihtimali yüksek.
Hocam 23 Kasım denilmiş?
Hocam yapılıp yapılamayacağını nereden öğrenebilirim? Bizim okulun telefonu yok da. Okul yeni yani. Gitmem mi lazım?
Hocam bence okula gidip hocalara bir sorun. Çünkü kimse kesin olarak şu tarihte sınavlar veya yüz yüze eğitim başlayacak diyemiyor. Hocalarla konuşup fikir almak daha mantıklı olacaktır fakat onların da diyeceği büyük ihtimalle bizim dediğimizle aynı olacak. Salgının gidişatına göre değişebilir. Önümüzdeki haftalarda toplanıp açılmayan sınıflar ve sınavlar ile ilgili bir açıklama yaparlar bence hocam. Benim fikrim bu şekilde.Hocam yapılıp yapılamayacağını nereden öğrenebilirim? Bizim okulun telefonu yok da. Okul yeni yani. Gitmem mi lazım?
Çünkü kimse kesin olarak şu tarihte sınavlar veya yüz yüze eğitim başlayacak diyemiyor.
23 Kasım'da başlayacak. Açıklama bu şekilde oldu. 10. sınıfım.
Haberlere göre öyleydi.Deyip kesin tarih verdiniz![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.