10. sınıf yaz tatilinde TYT çalışmak mantıklı mı?

Arkadaş herhalde rakip elemek istiyor, boş bilgileri sallamış herkes aynı kapasite de değil sınav öyle o kadar kolay da değil çok ezber ve soru çözmek gerektiriyor. Tek zeki sizsiniz hocam.
Dersi bu kadar önemsemenize sınavı gözünüzde buyutmenize üzülüyorum. Ülkenin gençleri haftada 5 kere 10 saat okula tıkılıyor zaten daha dersle vakit kaybetmeyin. 9 10da ortalamayı yüksek tutmak için sınavlara çalışın. 11de 11i anlayın 11 yazında da geo falan bakın tyt tekrar edin yeter eksiğiniz varsa 11 de bakabilirsiniz.

Geç bile kaldın diyenler sağlam ucubeymiş. Şu an 11 yazındayım günde 7 8 saat CS LoL oynuyorum tatile falan giden arkadaşlarım var ben de giderim muhtemelen. Ders bu kadar dert edilecek bir şey değil 11 bitene kadar yatabilirsin sınavlara çalış sadece. TYT 95 net civarı yapiyorum bu arada.

Kim uyduruyor la bunları. Okulda dalga geçtiğimiz nerdler bile bu kadar abanmıyordur. Biraz hobi edinin film izleyin oyun oynayın halı sahaya gidin ne derdiniz var dersle. İşlevsiz bilgiler zaten hepsi sadece YKS'de işinize yarayacaklar onu da zamanı gelince öğrenirsiniz.

Hocam nasıl günde 7 8 saat oyun oynayarak 95 net yapabilirsiniz?

Amacım TYT'ye 10. sınıf yaz tatilinde çalışıp çoğu derece yapanın söylediği 11. sınıfta 11. sınıfa odaklanmaktı sadece.

Hocam nasıl günde 7 8 saat oyun oynayarak 95 net yapabilirsiniz?

Amacım TYT'ye 10. sınıf yaz tatilinde çalışıp çoğu derece yapanın söylediği 11. sınıfta 11. sınıfa odaklanmaktı sadece.
Yazın ilk ayında biraz kafa dağıtmak için. Haftaya falan geri başlarım ders çalışmaya. Onun haricinde 9 10 11de okul sınavlarına çalıştım eksiksiz bu şekilde tyt yükseldi.
11de 11e odaklan 11 yazında tyt çalış yeter. Aaaldeyim ben bizim okulda 350 kişi falan var 11de olan. Mezunlardan ilk 1k ya 53 kişi girmiş geçen sene. Ve gördüğüm kadarıyla 10-12 kişi hariç çoğu yukarıdaki yazdığım gibiydi.

Yazın ilk ayında biraz kafa dağıtmak için. Haftaya falan geri başlarım ders çalışmaya. Onun haricinde 9 10 11'de okul sınavlarına çalıştım eksiksiz bu şekilde TYT yükseldi.
11'de 11e odaklan 11 yazında TYT çalış yeter. Aaaldeyim ben bizim okulda 350 kişi falan var 11'de olan. Mezunlardan ilk 1K ya 53 kişi girmiş geçen sene. Ve gördüğüm kadarıyla 10-12 kişi hariç çoğu yukarıdaki yazdığım gibiydi.

Bir şey soracağım bende 70 günde TYT kampı var mert hocanın yanında 345 soru bankası aldım TYT matematik ancak konular çok farklı. Gerçel sayılar konusu temel kavramlar konusumu oluyor? Çünkü 345 soru bankasında temel kavramlar yok gerçel sayılar diye bir şey var. 70 gün kampında ise temel kavramlar diye bir şey var.

Bir şey soracağım bende 70 günde TYT kampı var mert hocanın yanında 345 soru bankası aldım TYT matematik ancak konular çok farklı. Gerçel sayılar konusu temel kavramlar konusumu oluyor? Çünkü 345 soru bankasında temel kavramlar yok gerçel sayılar diye bir şey var. 70 gün kampında ise temel kavramlar diye bir şey var.
İkisi de aynı şeydir muhtemelen

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı