biliyorum da yeni nesil çözemiyorum kitap önerebilir misiniz?Mıkro orjınal daha cok konuyu anlamaya yonelık basıt sorular. Deneme soruları veya TYT soruları gıbı tarzda degıl. Konuları bılıyorsanız baska kıtap onerırım matematık ıcın.
biliyorum da yeni nesil çözemiyorum kitap önerebilir misiniz?Mıkro orjınal daha cok konuyu anlamaya yonelık basıt sorular. Deneme soruları veya TYT soruları gıbı tarzda degıl. Konuları bılıyorsanız baska kıtap onerırım matematık ıcın.
Matematik için 345 bakabilirsin. Zorluğu kolay/kolay-orta/orta-zor şeklinde sıralanıyor. Yani kolaydan yavaş yavaş zor sorulara doğru gidiyor. Sonra da "ösym tadında" kısmı geliyor. Burası da kolaydan zora gidiyor. Sadece görsel eklenmiş hali oluyor sorulara. Tavsiye ederim.biliyorum da yeni nesil çözemiyorum kitap önerebilir misiniz?
Ama hedefim olduğum yere göre bayağı yüksek ve bizden sonraki sene sistem değişeceği için mezuna da kalmak istemiyorum(
Hız ve Renk veya Acil seviyelerinde TYT matematik kitaplarını alıp turlamanız iyi olabilir.biliyorum da yeni nesil çözemiyorum kitap önerebilir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.