10. sınıf yazında ne yapmalı?

Sadece matematik yeterli olur mu? Günde kaç saat çalışmam gerek? Ne yapayım eski föyleri mi okuyayım YouTube'dan mı ilerleyeyim.
Yani paragraf çözün ve matematik çalışın, problem çalışın. Günde ne kadar bilmiyorum fakat günde 2, verebiliyorsanız 3 saatinizi derse vermeniz yetecektir. Size önerim eğer elinizde kaynak varsa onu yapmanız ama yoksa ve imkanınız varsa paragraf soru bankası, tyt matematik ve problemler soru bankası alabilirsiniz.

Sen öyle mi yaptın
Kafa buluyorum dostum seninle 10. Sınıf yaz tatilinde tek yapman gereken gezmek eğlenmek işin b.kunu çıkarırsan kendine yazık edersin, sınav son iki yıl hatta son bir buçuk yıl kazanılır. Git dolaş, ortam yap, aşık ol, terkedil falan. Hevesini al biraz bunlar için daha erken. Günde 20 soru paragraf çözmeyi ihmal etme kala tüm vakit senindir.

Tatilin ilk günü kendine günlük ortalama 7 saat çalışacağın bi plan yap. Dışarı çıkma 6 saat uyu ayt ve tyt konularını en az 3 kez hatim et 10. Sınıfın yaz tatilinde. Tuşlu telefona geçmen daha iyi olacaktır dikkatinin dağılmaması açısından. Günde 7 saat çalışıp 6 saat uyuyacaksın kalan 11 saatte ikiden fazla kez tuvalete sakın gitme, günde bir öğün yemeği aşma sakın fazlası zaman kaybı rakiplerinden daha iyi olmalısın. 1 saat yemek ve tuvalet desek kalan 10 saatte de YouTube'dan konu tekrarları izleyebilirsin.
Bunu YKS öğrencilerinin çoğu bile yapmıyor, ne diyorsun?

Sonraki mesajda düzeltmiş, görmemiştim. :D

Nasıl yapmam gerek. YouTube ile mi ilerleyeyim dershaneye mi gideyim? Günde kaç saat yapayım?

Konu tekrarı yapmama gerek yok mu?

İzlerim ama bütün gün onu izleyecek halim yok illa boş oturcağım zaman olur.

Dershaneye gerek olduğunu düşünmüyorum YouTube'dan halledebilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı