10. sınıfa 9. sınıftaki konuların yarısını bilmeden geçmek

2 yıl önce liseden mezun olmuş birisi olarak bunları bu kadar kafanı takmanı önermem çünkü emin ol bunları tekrar görecek ve öğreneceksin. Görmediğini varsayarsak bile bahsettiğin konuları senin gibi bir bilinçteki öğrencinin çok kısa sürelerde halledebileceğini düşünüyorum. Bu yüzden bu kadar fazla kendi kendini yiyip bitirmene gerek yok tatilinin tadını çıkar.

Doğru diyorsun ama adam bütün yıl yatmış eylüle ne kaldı ki şuan öğrenmeye çalışsa bütün konuları bir yerden sonrası ezber olacak, hepsini öğrenemez. Asıl çalışması gereken sınıf 11. sınıf. 11 de Tyt'yi bitirirse 12 de tekrarını yapar geçer.
O zaman ben olsam 11. sınıfa şimdiden çalışırdım. Ama zamanında halletmek en iyisi.

Kankam eğer çok iyi çalışırsan 12'de çok rahat edersin. 11'den 12'ye geçtim dershanenin tyt kampı vardı kampta aşırı çalışmadım ama 9 ve 10 boyunca iyi çalıştığım için tyt'de birinci oldum dershanede o sebeple 9'un yarısının olmaması 10 için büyük bir eksik değil fakat 12 için büyük bir eksik o sebeple yaz sonuna bitireceğim diye kafayı yeme 10. sınıfta sadece hafta sonları çalışsan biter zaten ama 9'u bitireceğim diye 10'u sakın es geçme.

Matematiği halletmeye bak, ciddi sıkıntı oluşturacağını sanmıyorum. Onun dışında sonraki konularınızda lütfen paragraf paragraf yazın, daha okunabilir kılıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı