10. sınıfa giden biri ilk 10 bin hedefi için nasıl çalışmalı?

• Konuyu başlatan KwK
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 359

KwK

Decapat
Daha fazla  
Sayısalda ilk 10.000 hedefim var ve bu zamana kadar yazılılar dışı neredeyse hiç çalışmadım. Artık çalışmaya başlamak istiyorum fakat nasıl başlamalıyım bilmiyorum. Sizce günde kaç saat çalışmalıyım ve nasıl bir yol haritası izlemeliyim?

Sayısalda ilk 10.000 hedefim var ve bu zamana kadar yazılılar dışı neredeyse hiç çalışmadım. Artık çalışmaya başlamak istiyorum fakat nasıl başlamalıyım bilmiyorum. Sizce günde kaç saat çalışmalıyım ve nasıl bir yol haritası izlemeliyim?

Ben 11. Sınıfım sayısalım ben ikinci dönemi çalışmaya başladım sende sadece sınavlarına çalışsan şu anlık yeter bir dahaki yıl sağlam başlarsın.

Yazılılara 1 hafta kaldı, şu anlık önceliğin yazılılar olsun. Ve seviyeni bilmiyoruz, ilk dönem ortalaman kaçtı? Sınavlardan sonra yine konuları günü günüe tekrar et. Artık yazın TYT'ye çalışırsan önemli bir kısmını halledersin. 11e geçtiğindede TYT denemelerine gir ve eksiklerini gör.

Bu sene üniversiteyi kazandım genel olarak söyleyeceğim şey şimdilik fazla fazla kitap okuman ve paragraf çözmen onun dışında başka bir şey için erken seneyeden itibaren başlarsın ciddi bir şekilde ama o zaman kitap ve paragrafa kalan zamanın azalacağı için zamanını iyi değerlendirmiş olursun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı