YKS 10-13 bin hedefi yetişir mi?

• Konuyu başlatan IvenLu
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 30
  • Görüntüleme 429
Hocam önemli olan sizin inanmanız burada gördüğün gibi bazıları kolay yaparsın diyor bazıları ben dahil zor emek ister diyor siz elinizden geleni yapın günlük 8 saatin altına düşmeyin biz burada zor desek bırakacak mısın çalışmayı sen elinden geleni yap da inşallah gelecek. Mesela ben kendimi biliyorum 100 bin koydum hedefimi günlük 6-7 saat çalışıyorum ne gelirse artık.
Belli bir bölüm ya da hedefiniz var mı hocam. Şahsımca 100 binden daha iyisi yapılabilir 6-7 saat çalışmayla.

Belli bir bölüm ya da hedefiniz var mı hocam. Şahsımca 100 binden daha iyisi yapılabilir 6-7 saat çalışmayla.

Hocam ben şu şekilde düşünüyorum daha iyi bir sıralama gelirse mühendislik yazmayı düşünüyorum 100k üstü de gelirse hemşirelik yazıp diyabet hemşiresi lisansı almak istiyorum.

Hocam ben şu şekilde düşünüyorum daha iyi bir sıralama gelirse mühendislik yazmayı düşünüyorum 100k üstü de gelirse hemşirelik yazıp diyabet hemşiresi lisansı almak istiyorum.

50 bin sıralama yaparsan Bursa Uludağ ya da ESOGÜ gibi ünilerde mühendisliklere, sağlık bölümü istiyorum dersen eczacılığa gidebilirsin. Bence hedefinizi düşük tutuyorsunuz hocam. 50 bin iyi bir hedef olabilir bence.

50 bin sıralama yaparsan bursa uludağ ya da esogü gibi ünilerde mühendisliklere, sağlık bölümü istiyorum dersen eczacılığa gidebilirsin. Bence hedefinizi düşük tutuyorsunuz hocam. 50 bin iyi bir hedef olabilir bence.

Bilmiyorum bugün Özdebir denemesine girdim matematikde 6 soru işaretledim o yüzden çalışmaya devam edeceğim artık ne yapabilirsem bir de temel biraz var ama sorularda tıkanıyorum sizce temel atma kampını izlemeli miyim?

Bilmiyorum bugün Özdebir denemesine girdim matematikde 6 soru işaretledim o yüzden çalışmaya devam edeceğim artık ne yapabilirsem bir de temel biraz var ama sorularda tıkanıyorum sizce temel atma kampını izlemeli miyim?
İzle hocam anlamadığın yerleri okula devam ediyosan hocana sor yada özel kurs alabilirsin.

Mezun bir YKS sayısal öğrencisiyim ve maalesef yaz dönemimi boş geçirdim. Bu ay da çok düzensiz çalıştım. Yarın dershanenin sınıf belirleme sınavı var, açılmasına ise 1 hafta. Yüksek bir hedefim var. Akdeniz tıp istiyorum ya da 10 bin, en kötü 12-13 bin; aşağısı kurtarmaz. 2025 YKS'de TYT-AYT 58-12 yaptım sıralamam 340 bin, OBP 85. hedefim yüksek olduğu için stresli hissediyorum. Sizce yapılabilir mi? Yarın gelip deneme sonucumu da yazacağım. Fikriniz benim için önemli. Cevap verenlere şimdiden teşekkürler.

Hocam niye yetişmesin ki üstelik birisi gelip size hayır zamanın yetmez yapamazsın dese çalışmayı mı bırakacaksınız.

Sizin ilk 10 bine girmeniz için ortalama 100 TYT 70-75 arası AYT yapmanız gerekiyor ve daha önünüzde 9 ay gibi bir süre var düzenli çalışma ile disiplinle neden yapamayasınız.

Önünüze kitabı alacaksınız konuyu dinleyeceksiniz testi çözeceksiniz bu kadar yani neden yetişmesin.

Biliyorum böyle demesi kolay gözüküyor ama olay bu yani kendinize güvenin sizin diğer insanlardan ne eksiğiniz var oturacaksınız masa başına çalışacaksınız bu kadar.

Ve hocam şu mesajları yazıyorum bende mezun öğrenciyim 220 binden mezuna bıraktım hedefim Bilkent matematik imkansız gibi duruyor değil mi neredeyse ilk 3 k ya falan girmem lazım ama neden karamsar düşünelim ki yapabiliriz hocam kendimize güvenelim ha 10 k olmaz 15-20 k yaparız ama yine de elimizden geleni yapalım daha önümüzde uzun bir zaman var.

Son düzenleme:
Temelim tam değil işlem yapma da sorun yaşıyorum diyorsanız izleyebilirsiniz. İçinizin rahat olması için bile izleyebilirsiniz. Bıyıklı mat'ın temel atma kampı 10 güncük. size bir şeyler katacağından şüphem yok. Ben şahsen izlemedim temel atma kampını, 3D VDD den köklü sayılara kadar anlayarak izledim geçen yıl ama baya zorlandım. Hani gelişmek için bir miktar zorlanma gerekir ya o zorlanma optimum düzeyi geçerse sıkılırsınız bende de o yaşandı. Derece öğrencilerinin ilk olarak mert hocayı izlediklerini duydum kamp kitaplarını aldım oradan götürüyorum şuan. 5 6 videosunu izledim şuanlık memnunum tavsiye ederim. Zorlandığım sorular oluyor onlara ayrı bir vakit ayırıp üzerlerinde duruyorum. Zorlandığın soruları anladığında ilerleme katediyorsun.

Hocam niye yetişmesin ki üstelik birisi gelip size hayır zamanın yetmez yapamazsın dese çalışmayı mı bırakacaksınız.

Sizin ilk 10 bine girmeniz için ortalama 100 TYT 70-75 arası AYT yapmanız gerekiyor ve daha önünüzde 9 ay gibi bir süre var düzenli çalışma ile disiplinle neden yapamayasınız.

Önünüze kitabı alacaksınız konuyu dinleyeceksiniz testi çözeceksiniz bu kadar yani neden yetişmesin.

Biliyorum böyle demesi kolay gözüküyor ama olay bu yani kendinize güvenin sizin diğer insanlardan ne eksiğiniz var oturacaksınız masa başına çalışacaksınız bu kadar.

Ve hocam şu mesajları yazıyorum bende mezun öğrenciyim 220 binden mezuna bıraktım hedefim Bilkent matematik imkansız gibi duruyor değil mi neredeyse ilk 3 k ya falan girmem lazım ama neden karamsar düşünelim ki yapabiliriz hocam kendimize güvenelim ha 10 k olmaz 15-20 k yaparız ama yine de elimizden geleni yapalım daha önümüzde uzun bir zaman var.
Vakit ayırıp yazdığınız için sağolun hocam. Profil de güzelmiş dersini dinlemek nasip olur inşallah.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı