Ailen gitsin dilekçe versin sildirir.Merhaba arkadaşlar, ben 10. sınıfım. devamsızlığım özürsüz 11 oldu, bunu velimle müdür yardımcısına gidip sildirebilir miyim?
Merhaba arkadaşlar, ben 10. sınıfım. Devamsızlığım özürsüz 11 oldu, bunu velimle müdür yardımcısına gidip sildirebilir miyim?
10 günden sonra karne alamıyorsunKardeşim zaten okullar kapanmayacak mı Haziran'da dursun 11 gün bir sıkıntı olacağını sanmıyorum
Tek başına bile sildirme ihtimalin vardı aynı durumu yaşadım velime gerek duymadan sildiler.Merhaba arkadaşlar, ben 10. sınıfım. devamsızlığım özürsüz 11 oldu, bunu velimle müdür yardımcısına gidip sildirebilir miyim?
Özürlüye geçirtirsin. Ama hepsi geçen dönemse ya da çok zaman geçerse döndüremeyebilirsin diye biliyorum
10 günden sonra karne alamıyorsun
Özürlüye geçirtirsin. Ama hepsi geçen dönemse ya da çok zaman geçerse döndüremeyebilirsin diye biliyorum
10 günden sonra karne alamıyorsun
Müdüre tek başıma giderdim de çok korkutucu biri korkuyorum hafta sonu velimle gideceğim yazan herkese teşekkürler
Direkt sınıfta kalıyonumuş galiba
Çoğu son 2 ay içi falan ya
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.