Çözüldü 10. sınıfta 4 dersten kalınırsa ne olur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

trzeta82

Centipat
Daha fazla  
10. sınıfım ortalamam 60 edebiyattan geçiyorum. 1 matematik, 2, fizik 3 Almanca veya kimyadan kalacağım. Toplamda 3 ders. Sinıfta kalır mıyım sorumluluğa kalır mıyım? Bazı kişiler bir şey olmaz diyor bazıları sorumlu geçersin diyor. 4 dersten kalırsam ne olur?

Çözüm
Sorumluluğa kalmazsınız. Edebiyattan kalırsanız sorumluluk sınavına giriyorsunuz. 4 dersten kalırsanız da şu anki sistemle sınıfı geçiyorsunuz ortalamanız 50 üstü olduğu sürece.

Yeni sistem 9. sınıflardan itibaren kademeli olarak uygulanıyor.
Sorumluluğa kalmazsınız. Edebiyattan kalırsanız sorumluluk sınavına giriyorsunuz. 4 dersten kalırsanız da şu anki sistemle sınıfı geçiyorsunuz ortalamanız 50 üstü olduğu sürece.

Yeni sistem 9. sınıflardan itibaren kademeli olarak uygulanıyor.

Çözüm

Hocam 4 olsa bile sorumluluk olur mu? Öyle demişlerdi

Hayır. Edebiyat hariç sorumluluk olmaz. Ortalaman 50'den düşük değilse tabii.

Yok hocam 50 üstü sadece en fazla 4 dersten minimum 3 dersten kalırım gibime geliyor fakat bilemiyorum geçme ihtimalimde var projeyle ve biraz sözlülerle.

Hayır olmaz. Edebiyattan oluyor.

Teşekkür ederim hocam. İyi akşamlar.

Yok hocam 50 üstü sadece en fazla 4 dersten minimum 3 dersten kalırım gibime geliyor fakat bilemiyorum geçme ihtimalimde var projeyle ve biraz sözlülerle.
Ortalaman 50 üstündeyse istediğin kadar dersten kal, sınıfı geçersin. Ama edebiyattan kaldınmı o sorumluluk olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…