Elbet bir gün
Femtopat
Bakın 1. dönem 45 almışsınız. İkinci dönem 55 yapmanız gerek ki kalmadan ortalama ile geçesiniz.
2. dönem attığım fotoğraflar.
Bakın 1. dönem 45 almışsınız. İkinci dönem 55 yapmanız gerek ki kalmadan ortalama ile geçesiniz.
2. dönem attığım fotoğraflar.
65 genel ortalamam, biyoloji sadece 50 altı 35.1. dönem ortalamanız kaç?
65 genel ortalamam biyoloji sadece 50 altı 35.
10. sınıfım bu notlarla sınıfta kalır mıyım?
Daha girilmemiş notlar var edebiyat tahminim 30 falan gelir fizik 55 ortalama 3-4 puan daha düşer yani. Hocalar kıl değil güzel insanlar rica edersem geçirirler fakat sözlü notlarıyla değil direk sınav notlarıyla geçmek istiyorum.
Edebiyattan kaç aldınız eğer edebiyatınız 50'nin aşağısındaysa ortalamanız 100 olsa bile kalıyorsunuz diye biliyorum.
10. sınıfım bu notlarla sınıfta kalır mıyım?
Daha girilmemiş notlar var edebiyat tahminim 30 falan gelir fizik 55 ortalama 3-4 puan daha düşer yani. Hocalar kıl değil güzel insanlar rica edersem geçirirler fakat sözlü notlarıyla değil direk sınav notlarıyla geçmek istiyorum.
hayır öyle bişey yok. o sorumluluk sınavlarıyla alakalı.Edebiyattan kaç aldınız eğer edebiyatınız 50'nin aşağısındaysa ortalamanız 100 olsa bile kalıyorsunuz diye biliyorum.
1. dönem ortalamanız kaç?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.