10. sınıfta 7 dersten kalınırsa sınıfta kalınır mı?

hisally

Femtopat
Daha fazla  
10.sınıfım 1. ve 2. dönem olmak üzere toplam 7 dersten kaldım. Bazıları sınıfta kalmadıgımı söylüyor, bazıları kalırsın diyor. Sınıfta kalıyor muyum?

Son düzenleyen: Moderatör:
1718051173638.png

7 dersten kalıyorsan her türlü kalıyorsun hocam.
Hayır hocam attığınız resime göre ortalaması 50 altında ve 6 dersten kalıyorsa sınıfta kalıyor. Resimde 1 tanesini sağlaması gerekiyor diyor ve arkadaşın yıl sonu puanı 50 üstü olduğu ve edebiyattan geçtiği için doğrudan geçiyor.

Hayır hocam attığınız resime göre ortalaması 50 altında ve 6 dersten kalıyorsa sınıfta kalıyor. Resimde 1 tanesini sağlaması gerekiyor diyor ve arkadaşın yıl sonu puanı 50 üstü olduğu ve edebiyattan geçtiği için doğrudan geçiyor.

Hocam şimdi benim ortalamam 50 üstü yani ben bir tanesi sağladım ama 6 dersten kaldım. E-okul'da da sorumluluk bilgin yok diyor. Yani benim için fotoğraftaki "Sorumluluk Hakkında" kısmı benim için geçerli değil değil mi? 10. sınıfım.

Hocam şimdi benim ortalamam 50 üstü yani ben bir tanesi sağladım ama 6 dersten kaldım. E-okul'da da sorumluluk bilgin yok diyor. Yani benim için fotoğraftaki "Sorumluluk Hakkında" kısmı benim için geçerli değil değil mi? 10. sınıfım.
Ortalaman 50 üstü olduğu sürece kaldığın derslerden geçtin olarak gözükür (Edebiyat ve baraj dersler hariç) Bu 6 ders sorumluluk olayı genel ortalaması 50 altı olan kişiler için geçerli, ortalaman 50 altı ise kaldığın bütün derslerden sorumlu oluyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı