Yani iki dönem ortalaması 50 üstü edebiyattanda geçtik varsayarsak 7 dersten kalsak bile geçiyormuyuz
7 dersten kalıyorsan her türlü kalıyorsun hocam.Yani iki dönem ortalaması 50 üstü edebiyattanda geçtik varsayarsak 7 dersten kalsak bile geçiyormuyuz
Hayır hocam attığınız resime göre ortalaması 50 altında ve 6 dersten kalıyorsa sınıfta kalıyor. Resimde 1 tanesini sağlaması gerekiyor diyor ve arkadaşın yıl sonu puanı 50 üstü olduğu ve edebiyattan geçtiği için doğrudan geçiyor.7 dersten kalıyorsan her türlü kalıyorsun hocam.
Hayır hocam attığınız resime göre ortalaması 50 altında ve 6 dersten kalıyorsa sınıfta kalıyor. Resimde 1 tanesini sağlaması gerekiyor diyor ve arkadaşın yıl sonu puanı 50 üstü olduğu ve edebiyattan geçtiği için doğrudan geçiyor.
Ortalaman 50 üstü olduğu sürece kaldığın derslerden geçtin olarak gözükür (Edebiyat ve baraj dersler hariç) Bu 6 ders sorumluluk olayı genel ortalaması 50 altı olan kişiler için geçerli, ortalaman 50 altı ise kaldığın bütün derslerden sorumlu oluyorsun.Hocam şimdi benim ortalamam 50 üstü yani ben bir tanesi sağladım ama 6 dersten kaldım. E-okul'da da sorumluluk bilgin yok diyor. Yani benim için fotoğraftaki "Sorumluluk Hakkında" kısmı benim için geçerli değil değil mi? 10. sınıfım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.