Katsumiiii Femtopat Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #1 Merhaba, 10. sınıf öğrencisiyim. İlk dönem ortalamam 55, ikinci dönem ortalamam 58. bu yeni değişen sistemi anlamadım o yüzden geçiyor muyum kalıyor muyum emin değilim. Sizin fikriniz nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba, 10. sınıf öğrencisiyim. İlk dönem ortalamam 55, ikinci dönem ortalamam 58. bu yeni değişen sistemi anlamadım o yüzden geçiyor muyum kalıyor muyum emin değilim. Sizin fikriniz nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.
Çözüm Wlixe 13 Haziran 2024 Yıl sonu başarı puanın 56,5 oluyor ve sınıfı geçiyorsun. The Deep dedi: Kaç zayıfın var? Genişletmek için tıkla... Yıl sonu başarı puanı 50'nin üzerinde olduğu için bir önemi yok kaç dersten kaldığının. waitra dedi: Ortalama ile geçersin fakat maksimum 3 dersten zayıf ve devamsızlığın 10'dan düşük olması gerek. Genişletmek için tıkla... En fazla 3 dersten zayıf olması olayı şu anlık sadece 9. sınıflar için.
Yıl sonu başarı puanın 56,5 oluyor ve sınıfı geçiyorsun. The Deep dedi: Kaç zayıfın var? Genişletmek için tıkla... Yıl sonu başarı puanı 50'nin üzerinde olduğu için bir önemi yok kaç dersten kaldığının. waitra dedi: Ortalama ile geçersin fakat maksimum 3 dersten zayıf ve devamsızlığın 10'dan düşük olması gerek. Genişletmek için tıkla... En fazla 3 dersten zayıf olması olayı şu anlık sadece 9. sınıflar için.
Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.635 Çözümler 134 13 Haziran 2024 #11 Katsumiiii dedi: Edebiyattan kaldım ama seneye onun sorumluluğuna girerim değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet, Edebiyat baraj ders olduğu için onun sorumluluğuna girersin. Artı 0 Eksi
Katsumiiii dedi: Edebiyattan kaldım ama seneye onun sorumluluğuna girerim değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet, Edebiyat baraj ders olduğu için onun sorumluluğuna girersin.
burakkarza Decapat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #12 Katsumiiii dedi: Edebiyattan kaldım ama seneye onun sorumluluğuna girerim değil mi? Genişletmek için tıkla... evet kardeşim giriyorsun. (hocam cevabınız yeni yüklendi görmemişim) Artı 0 Eksi
Katsumiiii dedi: Edebiyattan kaldım ama seneye onun sorumluluğuna girerim değil mi? Genişletmek için tıkla... evet kardeşim giriyorsun. (hocam cevabınız yeni yüklendi görmemişim)
KS KS Katsumiiii Femtopat Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #13 burakkarza dedi: Evet kardeşim giriyorsun. (hocam cevabınız yeni yüklendi görmemişim) Genişletmek için tıkla... Ama sınıfta kalma yok değil mi garanti bir şey o. Artı 0 Eksi
burakkarza dedi: Evet kardeşim giriyorsun. (hocam cevabınız yeni yüklendi görmemişim) Genişletmek için tıkla... Ama sınıfta kalma yok değil mi garanti bir şey o.
Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.635 Çözümler 134 13 Haziran 2024 #14 Katsumiiii dedi: Ama sınıfta kalma yok değil mi garanti bir şey o. Genişletmek için tıkla... Sınıftan garanti geçiyorsun. Artı 0 Eksi
Katsumiiii dedi: Ama sınıfta kalma yok değil mi garanti bir şey o. Genişletmek için tıkla... Sınıftan garanti geçiyorsun.
KS KS Katsumiiii Femtopat Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #15 Wlixe dedi: Sınıftan garanti geçiyorsun. Genişletmek için tıkla... Bir şey soracağım bu dersten kalma muhabbeti sadece 9.cı sınıflar içinmiş değil mi, öyleysede maksimum kaç ders? Artı 0 Eksi
Wlixe dedi: Sınıftan garanti geçiyorsun. Genişletmek için tıkla... Bir şey soracağım bu dersten kalma muhabbeti sadece 9.cı sınıflar içinmiş değil mi, öyleysede maksimum kaç ders?
burakkarza Decapat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #16 Wlixe dedi: Sınıftan garanti geçiyorsun. Genişletmek için tıkla... Hocam e karne bu gece 12 yi bulduğu zaman mı açılacak e okulda Artı 0 Eksi
Wlixe dedi: Sınıftan garanti geçiyorsun. Genişletmek için tıkla... Hocam e karne bu gece 12 yi bulduğu zaman mı açılacak e okulda
KS KS Katsumiiii Femtopat Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #17 Wlixe dedi: Sınıftan garanti geçiyorsun. Genişletmek için tıkla... Hocam benim gece kafama takılfı 6 dersten zayıfım var ama yine de geçiyorum değil mi uyuyamadım gece bunun yüzünden. Artı 0 Eksi
Wlixe dedi: Sınıftan garanti geçiyorsun. Genişletmek için tıkla... Hocam benim gece kafama takılfı 6 dersten zayıfım var ama yine de geçiyorum değil mi uyuyamadım gece bunun yüzünden.
Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.635 Çözümler 134 14 Haziran 2024 #18 Katsumiiii dedi: Bir şey soracağım bu dersten kalma muhabbeti sadece 9.cı sınıflar içinmiş değil mi, öyleysede maksimum kaç ders? Genişletmek için tıkla... Geçiyorsun rahat ol. O dersten kalma sınırı 9. sınıflar ve yıl sonu başarı puanı 50'nin altında kalan üst sınıflar için geçerli. Artı 0 Eksi
Katsumiiii dedi: Bir şey soracağım bu dersten kalma muhabbeti sadece 9.cı sınıflar içinmiş değil mi, öyleysede maksimum kaç ders? Genişletmek için tıkla... Geçiyorsun rahat ol. O dersten kalma sınırı 9. sınıflar ve yıl sonu başarı puanı 50'nin altında kalan üst sınıflar için geçerli.
KS KS Katsumiiii Femtopat Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #19 Wlixe dedi: Geçiyorsun rahat ol. O dersten kalma sınırı 9. sınıflar ve yıl sonu başarı puanı 50'nin altında kalan üst sınıflar için geçerli. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam günaydınlar görüşmek üzere. Artı 0 Eksi
Wlixe dedi: Geçiyorsun rahat ol. O dersten kalma sınırı 9. sınıflar ve yıl sonu başarı puanı 50'nin altında kalan üst sınıflar için geçerli. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam günaydınlar görüşmek üzere.